18 / 05 / 2024

SAMET Stratejik Pazarlama Grup Müdürü Noyan Özkaya

SAMET Stratejik Pazarlama Grup Müdürü Noyan Özkaya

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 metrekarelik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Pekşen tarafından kuruldu.

Komatsu ürün gamlarına iki yeni model ekledi!

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan pazarlarına sunduklarını kaydeden Temsa İş Makinaları Stratejik Pazarlama Müdürü Bülent Beleda, ürün gamlarına iki yeni Komatsu modelini daha eklediklerini söyledi.

Dilara Tahiroğlu, Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürü oldu!

Kariyerine satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı alanlarında yön veren ve uzmanlaşan Dilara Tahiroğlu, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi.

Dilara Tahiroğlu kimdir?

Dilara Tahiroğlu, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi. Peki, Dilara Tahiroğlu kimdir? Dilara Tahiroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının dördüncüsü için geri sayım başladı!

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının dördüncüsü 27 Mart'ta gerçekleştirilecek. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük buluşmada "Konutta Marka" konusu irdelenerek sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak...

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Avrupa Grup Teknik Yapı, Barnas Gayrimenkul İnşaat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Kamil Caddesi'nde kuruldu.

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Sürücü, Deniz Nazım Sürücü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

İnşaat sektörü satış ve pazarlama noktasında kadınlar daha mı başarılı?

İnşaat sektörüne titiz çalışma ve de detaycılığı getirdiklerini söyleyen sektörün kadın temsilcileri, özellikle satış ve de pazarlama noktasında kadınların daha başarılı bir grafik çizdiğini kaydediyor.

Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmran Bozdağ, Ali Burak Türkoğlu, Kadir Kavranoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu.

SAMET Stratejik Pazarlama Grup Müdürü Noyan Özkaya Haberi

SAMET Stratejik Pazarlama Grup Müdürü Noyan Özkaya

“Mobilyaya hayat verir”mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini kullanıcılara sunan  Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türk tasarım ve kalite anlayışını İtalya’ya taşıyor. Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 m2’lik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı.

Çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapaksistemlerini ürünleriyle dikkat çeken SAMET, dünyaca ünlü İtalyan mobilya markası Poliform markalı mobilyalarla hazırladığı İtalya Showroom’unda ürün gamındaki yenilikçi ürünlerle İtalyan mobilya üreticilerini buluşturacak.


Açılışta konuşan SAMET İtalya Srl Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kızıltan, “SAMET olarak inovasyon ve tasarımı öncelik olarak belirledik. Bu nedenle tasarımın merkezi olarak kabul edilen İtalya pazarının bizim için önemi büyük. İtalya, ağırlıklı olarak ihracat yapan 500 milyon Euro hacminde büyük bir pazar,...