02 / 05 / 2024

Sami Aydın özgeçmiş

Sami Aydın özgeçmiş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı olarak seçilen Sami Aydın kimdir? Sami Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sami Aydın'ın biyografisi...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sami Aydın, Sivas'ın 2016 projelerini anlattı!

Sivas Belediyesi, yeni yılda startını vereceği projelerle 2016 yılına damga vuracak. Önceki gün İl Koordinasyon Kurulu’nda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2016 yılında hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdi.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Aydın'da konut fiyatları yükselecek mi?

Aydın'da satılık ev fiyatlarının kiraların yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları, ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti.

Sami Aydın Sivas'ta inşaatları inceledi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Aydın'da emlak fiyatları yükselecek mi?

Ege ' nin yükselen şehirlerinden Aydın ' da emlak satışları ve kiralamaları ne durumda? Mücadele haber platformunun haberine göre, Aydın'da emlak piyasasında son durum ne?...

Sami Aydın kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı olarak seçilen Sami Aydın kimdir? Sami Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sami Aydın'ın biyografisi...

Aydın Bolkar: Pronet Avrupa alarm pazarını yakalayacak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Sami Aydın özgeçmiş Haberi

Sami Aydın özgeçmiş

Sami Aydın kimdir?

Sami Aydın , 1965 Sivas doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini Sivas’ta tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mimar olarak mezun oldu.


Sami Aydın , Vatani görevini tamamladıktan sonra 1990 yılında iş hayatına atıldı. Serbest mimar olarak çalıştı. Ayrıca çeşitli inşaat şirketleri kurarak müteahitlik sektörüne girdi. 


Sami Aydın, 1999 yılında İl genel meclisi üyesi seçildi ve 2001 yılında Ak Parti’nin kurulmasıyla Sivas’ta Ak Parti İl başkanlığı görevini üstlendi. 


Sami Aydın, Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevleri oldu ve en son yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkanı adayı oldu. 28 Mart yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı oldu.


Sami Aydın, evli ve 3 çocuğu...