18 / 05 / 2024

Sami Gülsüyü

Sami Gülsüyü

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sami Gülsüyü tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da Eyüp, Karadolap Mahallesi, Neşeli Sokak'ta kuruldu.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Mimar Sami Gür intihar etti!

DENİZLİ'de yaşayan evli ve 3 çocuk babası mimar 60 yaşındaki Sami Gür, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Gür'ün borçları yüzünden bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Mardin’in tarihi dokusu gün yüzüne çıkarılıyor!

“Medeniyetin Ayak İzleri” projesi kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin’in tarihi dokusunu gün yüzüne çıkarıyor. 2015 yılında Mazıdağ’ın 53 köy ve 15 mezrada tamamlanan çalışmalar, bu yıl Savur, Yeşilli ve Ömerli’de devam edecek.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Meram'da tarihi doku dönüşümle gün yüzüne çıkıyor!

Meram Belediyesi, daha modern ve yaşanılabilir bir Meram için kentsel dönüşüm ve planlama çalışmalarıyla birlikte tarihi ve kültürel dokuyu gün yüzüne çıkarmak için restorasyon çalışmalarını da sürdürüyor.

Bursa Mevlevihanesi gün yüzüne çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tekke ve zaviyelerin kapatılmasının ardından kaderine terk edilen, daha sonra da yıkılıp yerine su depoları yapılan 400 yıllık Bursa Mevlevihanesini yeniden gün yüzüne çıkarmak için çalışmalara başladı.

Denizli'de 12 yılda 3663 eser gün yüzüne çıkartıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti, hızla gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi, WaelAl Othman, Bervıne Aldarwish ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Sami Gülsüyü Haberi

Sami Gülsüyü

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sami Gülsüyü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...