23 / 07 / 2024

Sami Sertadım

Sami Sertadım

Üzümlü Belediyesi Andezit Taş Kesme Tesisini gezen Vali Selman Yenigün, Belediye Başkanı Sami Sertadım'dan tesis ile ilgili bilgiler aldı

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 725 bin 88 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovayda ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Sami Nakkaşçıoğlu ve Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ebubekir Daltaban ve Sami Daltaban ortaklığında kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sami Sertadım Haberi

Sami Sertadım



Andezit Taş Kesme Tesisi, Üzümlü Belediyesi tarafından 2011 yılında 2 bin metrekare açık ve 600 metrekare kapalı alana kurularak günlük 140 metrekare taş kesme kapasitesine sahip. Üzümlü Kaymakamı Davut Sinanoğlu'yla birlikte incelemelerde bulunan Vali Selman Yenigün, Başkan Sertadım'dan tesis ve andezit taşı hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. Makineleri de inceleyen Yenigün, işçilerle bir süre sohbet etti.


Tesis hakkında bilgi veren Başkan Sertadım, şu açıklamalarda bulundu:


Andezit maden ocaklarının merkezi konumundaki Üzümlü ilçemizde, bu madenin işlenmesi için yaklaşık 1 milyon lira harcayarak taş kesme tesisi kurduk. Burada yaklaşık 20 gencimize istihdam sağlamaktayız. Tesisimizde 2012 yılında yaklaşık 35 bin metrekare taş kesilmesini hedeflenmekteyiz. Taşımız, kalitesiyle pazarda kendine yer edindi. Şu anda ilimizden ve il dışından andezit taşımıza yoğun talep...