22 / 07 / 2024

Samır Kulıev

Samır Kulıev

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Samır Kulıev tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Kalender Sokak' ta kuruldu.

Kiralarda yüzde 25 sınırı kalktı, ev sahiplerinin kiracı kriterleri arttı! GBT bile isteyen var!

Kira artışlarındaki yüzde 25'lik sınır, 1 Temmuz itibarıyla sona ererken, ev sahiplerinin kiracı kriterleri de arttı. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün yaptığı açıklamada GBT (Genel Bilgi Toplama) isteyenler bile olduğunu söyledi.

Yüzde 25 kira sınırının kaldırılması; ev sahibine mi yoksa kiracıya mı yarayacak?

Kirada yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. Kakıcı; Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, bu karar ve yeni vergi reformu taslağıyla birlikte, kiracı ve ev sahipleri açısından değerlendirmelerde bulundu. 

3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? Ev sahipleri 'Yasa değişmeden evlerimizi kiraya vermeyeceğiz' diyor! 

Mağdur ev sahipleri, kiracıları ile yaşadıkları sorunları sık sık sosyal medyada paylaşıyor, anlaşmazlıklar zaman zaman basında da yer alıyor. Peki 3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? İşte ev sahiplerinin o açıklaması...

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Kira gelirinde hangi giderler düşürülebiliyor? Ev sahipleri dikkat: 1 Mart'ta resmen başlıyor!

Milyonlarca konut sahibini ilgilendiren kira geliri beyanname dönemi başlıyor. Peki kira gelirinde hangi istisnalar var? Hangi harcamalar kira gelirinden düşürülebilir? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o soruların yanıtları...

Kira davaları neden uzun sürüyor? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüleceği kira davalarının süresi oldukça uzun sürüyor. Peki kira davaları neden uzun sürüyor? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili o paylaşımı ve taraflardan gelen yorumlar...

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Samsung Mikrodalga Fırın en uyguna nerde satılıyor? Özellikleri neler? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Mikrodalga fırın; farklı tasarımı ve pişirme programları ile yemek pişirme işlemlerinde pratiklik sağladığı için dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş iç hacmi ve ısıyı eşit şekilde yayması ile kullanışlı olan mikrodalga fırın ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listes

Beko 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi 11.919 TL ! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Her kıyafete uygun programlarıyla , her yıkamada kıyafetin özünü koruyan Beko çamaşır makineleri ev hanımlarının en büyük tercihleri arasında yer alıyor. İşte haberin detayları..

Samır Kulıev Haberi

Samır Kulıev

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Samır Kulıev tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Kalender Sokak'ta kuruldu. 


Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bu konularda bayilikler alabilir. 2. Her türlü yedek parça ve malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 3. Her türlü medikal malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 4. Her türlü inşaat işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  5. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...