18 / 05 / 2024

Sample Park İzle

Sample Park İzle

Sample Park Satış Müdürü Recep Kurt, www.emlakkulisi.tv kamerasına Ataşehir'de hayata geçirilen Sample Park projesini anlattı

İstanbul Park ihalesinde süreç tamamlandı...

İstanbul Park pistinde ihale süreci tamamlandığı kaydedildi. Buna göre, ihaleyi kazanan Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pist ve arazisinin yapım ve kira sözleşmesini bugün imzaladı.

İstanbul Park'taki kiracı firmanın süresi doldu, tahliye yapılmadı! TOSFED'den kamu zararı uyarısı geldi!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), İstanbul Park'taki kira sözleşmesi sona eren firmanın, ihtar süresi dolmasına rağmen pisti boşaltmadığına dikkat çekerek bir uyarı mesajı paylaştı. İşte detaylar...

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşmesinde değişiklik yaptı...

Ordu Park AVM 2018'de açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan 175 milyon TL’lik Ordu Park AVM Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Güriş İnşaat, Mirage Park Resort Otel'in işletmesini devraldı!

Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik'e ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı.

Samsun'daki 3 tabiat parkı Büyükşehir'e devredildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi daha önce Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tabiat parkı olarak ilan edilen Bayraktepe, Amazon ve Şahinkaya Kanyonu tabiat parklarını yapılan sözleşmeyle devraldı.

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Parkı ile ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi.

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Kocaeli SEKA Park- Otogar tramvay hattı 2017'de tamam!

Otogar ile SEKA Park arasında yapılacak olan tramvay hattı için ihaleyi kazanan Gülermak firması ile sözleşme imzalandı. İmza töreninde 550 günde bitecek olan hat için geri sayım başlatıldı.

Düzce Hürriyettepe Park projesi hayata geçiyor!

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

Sample Park İzle Haberi

Sample Park İzle


Sample Park Satış Müdürü Recep Kurt, projeyi anlatıyor! Tıklayın ve...