14 / 05 / 2024

Sample Park izmir

Sample Park izmir

Türkiye’nin yeni finans merkezi Ataşehir’in batısında yükselen ve tam 130 daireden sadece sınırlı sayıda dairenin kaldığı Sample Park’ta kasım ayına özel çok cazip bir fırsat daha sizi bekliyor...

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

İstinye Park İzmir AVM'nin inşaatı 2016’da başlayacak!

İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, 280 mağazanın bulunduğu merkezde 350 markanın sıra beklediğini söyledi. Bu markaların % 40’ı yabancı marka. Yabancı ziyaretçi sayısı ise % 50 arttı.

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

İlk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM açıldı!

Savranoğlu Grup tarafından Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara mal olan İzmir Park AVM'nin açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İzmir'in ilk yerel AVM'si olan İzmir Park'ın açılışını Savranoğlu ailesinin temsilcileri yaptı.

İzmir Park AVM 500 kişiye istihdam sağlayacak!

İZMİRLİ yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara mal olan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM 500 kişilik istihdam sağlayacak..

İzmir Park AVM ne zaman açılacak?

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir Park AVM 23 Ocak'ta açılıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir Park kapılarını açıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM, 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nı 4 milyon 70 bin kişi ziyaret etti!

Açıldığı günden itibaren 4 milyon 944 bin kişiyi konuk eden Doğal Yaşam Parkı, toplam ziyaretçi sayısıyla, İzmir'in 4 milyon 70 bin olan nüfusunu da geçti.

Sample Park izmir Haberi

Sample Park izmir

Aralık ayı geliyor, anahtar teslimleri yaklaşıyor, ama Sample Park’ta fırsatlar bir türlü tükenmek bilmiyor. 


Batı Ataşehir’in Bi’tanesi Sample Park’taki son dairelerden birinin sahibi olmak için yapmanız gereken çok basit. %25 peşinat ödemek ve anahtar teslim tarihi olan Aralık ayı geldiğinde de dairenize taşınmak!

İstanbul’un günden güne değer kazanan lokasyonu Ataşehir’in batısında ve yaşamın merkezinde yükselen Sample Park’ta konut sahibi olmak isteyenlere sunulan bu fırsat kaçmaz! Bu kampanyadan yararlanarak Sample Park’ın ayrıcalıklar dünyasında yer almak ve daha detaylı bilgi almak için sizi Sample Park satış ofisine bekliyoruz! Son gün 30 Kasım!


AVANTAJLARLA DOLU YEPYENİ BiR YAŞAM ARALIK 2013’TE BAŞLIYOR!

Aralık 2013'te teslim edilecek bir Rams Yapı projesi olan ve 7 katlı 4 bloktaki 130 daireden birine sahip olanları, Sample Park’ta 4270 metre karelik bir...