29 / 04 / 2024

Samsun 3. İnşaat Fuarı 2017

Samsun 3. İnşaat Fuarı 2017

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Elektrikli otomobil üretici olan Tesla, Model 3'ü Türkiye'de piyasaya çıkacak. Peki Tesla Model 3'ün Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Tesla Model 3'ün özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ü tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ünün tamamlandığını söyledi.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Jülide Szawlowski kuruldu.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

YDA İnşaat'ın 125 milyon TL'lik tahvilinin 16. kupon faizi yüzde 3,2337!

YDA İnşaat'ın ihracını gerçekleştirdiği 125 milyon TL nominal değerli TRSYDAT72010 ISIN kodlu tahvilin 16. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,2337 olarak belirlendi...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Samsun 3. İnşaat Fuarı 2017 Haberi

Samsun 3. İnşaat Fuarı 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'de yönetim sistemimizle alakalı olarak bir değişiklik teklifiyle vatandaşlarımızın huzurundayız." dedi.


Kılıç, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışına katıldı.


Bakan Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 15 yılda istikrarlı bir yönetim sayesinde büyük mesafe kat ettiğini, ülkenin nereden nereye geldiğini iş dünyasının yakından görebildiğini söyledi.


Eski Türkiye'de yatırım yapmak için ekonomik sıkıntıların dışında bürokrasinin de aşılamasında ciddi problemler yaşandığını dile getiren Kılıç, "Ömrü  6 ay sürmeyen hükümetler vardı. İstikrar kazanılınca büyük işler arka arkaya hızlı bir şekilde gelmeye başladı." ifadelerini kullandı.


Kılıç, ihracatçılara Yeşil Pasaport imkanı sunan Bakanlar Kurulu kararının  bugün Resmi...