14 / 05 / 2024

samsun 8 tesis temeli

samsun 8 tesis temeli

Samsun’da 8 tesisin temeli 14 Mart 2014 Cuma Günü saat 15.00’te 19 Mayıs Barajı şantiye alanında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile atılacak...

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Kırıkkale'de 8.917 metrekarelik akaryakıt alanı satılıyor! İşte fiyatı...

Kırıkkale ili Delice Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesi'nde yer alan 8.917 metrekarelik akaryakıt ve bakım istasyonu ile LPG tesis alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı... 

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Taşınmaz satışlarından 3 yılda 10,8 milyar lira gelir bekleniyor!

Devlet, gelecek 3 senede aralarında sosyal tesis, lojman, arsa ve arazi yer aldığı taşınmazları satarak yaklaşık 10,8 milyar lira gelir elde etmeyi planlıyor.

Samsun Atakum'da 24.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Samsun 1. Satış Memurluğu, Samsun ili, Atakum ilçesi, Alanlı Mahallesi, 9653 ada 1 parselde yer alan arsayı 24 milyon 816 bin 150 TL'ye satıyor...

Samsun Canik'te 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Samsun 2. Satış Memurluğu, Samsun ili, Canik ilçesi, Hasköy Mahallesi, 11634 ada 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 80 bin 382 TL'ye satıyor...

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Samsun'da 13.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Canik'te yer alan gayrimenkulü 13 milyon 756 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

samsun 8 tesis temeli Haberi

samsun 8 tesis temeli


Samsun’da 8 tesisin temeli 14 Mart 2014 Cuma Günü saat 15.00’te 19 Mayıs Barajı şantiye alanında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile atılacak.


Samsun’da 1’i baraj, 2’si sulama tesisi, 5’i de taşkın koruma tesisi olmak üzere 8 adet tesisin temel atma merasimi gerçekleştirilecek. Temeli atılacak tesisler şunlar: “Samsun 19 Mayıs Barajı, Samsun Ladik Fındıcak Göleti, Samsun Ladik Göleti Sulaması, Samsun-Vezirköprü Tahtaköprü Köyü Cennetalan Deresi Taşkın Koruması, Samsun-19 Mayıs Kuşkayası Köyü Kaluk Deresi Taşkın Koruması, Samsun-Bafra Kozağzı Köyü Köyiçi Deresi Taşkın Koruması, Samsun-Bafra Terzili Ve Kuşlağan Köylerinin Derece Deresi Taşkın Koruması ve Samsun-Alaçam Gökçeboğaz Köyü-Gökçeboğaz Deresi Taşkın Koruması.”


DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “19 Mayıs Barajı ile toplam 75 bin 550 dekar tarım arazisi...