02 / 05 / 2024

samsun a kanal projesi

samsun a kanal projesi

'Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları' adı altında 'Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)' adlı kitabının galasını düzenlendi. Tanıtım filminin ardından kürsüye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kitabın tanıtımını yaptı...

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asrın projesi olarak lanse edilen Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' açıklamasına ilişkin tepki gösterdi. İmamoğlu, "Birinci sıra depremdir, ne yazık ki artık ikinci sıra kuraklıktır" dedi.

samsun a kanal projesi Haberi

samsun a kanal projesi


'Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları' adı altında 'Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)' adlı kitabının galasını düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen galaya AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti İl Başkan Vekili Orhan Tozlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Baro Başkanı Necat Anıl, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, AK Partili meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Gala gecesi ilk olarak Canik Belediyesi'ne ait Halk Oyunlarının gösterisi ile başladı. Daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yaptığı hizmetler ve Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun) adlı kitabın tanıtım filmi izletildi.


Samsun'un geleceği geçmişinde gizlidir

Tanıtım filminin ardından kürsüye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kitabın tanıtımını yaptı. Daha önce...