06 / 05 / 2024

samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi

samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle Vezirköprü’de yapımı tamamlanan “ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi” törenle açıldı.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Zeytinlik'teki kentsel dönüşüme halktan destek!

Samsun İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi sakinleri, 2020 yılında başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bölgenin çok daha güzel hale geleceğini ifade etti...

Samsun Milli Emlak Dairesi'nde şok gözaltı!

Samsun Milli Emlak Daire Başkanlığı’nda, biri üst düzey yönetici olan 6 kişi ‘Rüşvet’, ‘İhaleye Fesat Karıştırma’ ve ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçlarından gözaltına alındı.

Samsun'da çok katlı yapılara tepki!

Samsun'un Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde bulunan yüksek tepelerde yer alan çok katlı binalar, kent silueti bozduğu tartışmaları gündeme geldi. 

Samsun'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı!

Samsun Havza'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Havza, Kuzey'in sanayi merkezi olacak. Heyecanımız, hedeflerimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

Yabancıya konut satışı 2018'de en çok o şehirde arttı!

Yabancıya konut satışı, 2018'de önceki yıla göre yüzde 253 ile en çok Samsun'da artarken, Samsun'u, yüzde 161 ile Ankara, yüzde 91 ile Yalova takip etti..

Samsun millet bahçeleri şehri olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin millet bahçesiyle ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı. Şahin, "Samsun millet bahçeleri şehri olacak" dedi.

Yabancılar Samsun'dan 7 ayda 316 konut aldı!

2018'in ilk yedi ayında Samsun'da toplam 316 konut yabancılara satıldı. Bölgeden en çok evi ise Iraklılar aldı. 

Samsun Lojistik Merkezi 2018'de açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yılbaşından sonra açılması planlanan Samsun Lojistik Merkezi için Türkiye genelinde birçok firma talip oldu.

samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberi

samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi


Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle Vezirköprü’de yapımı tamamlanan “ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi” törenle açıldı.


Vezirköprü’nün Göl Mahallesi’nde 124 öğrencinin eğitim göreceği 12 derslikli okulun açılışına Vali İbrahim Şahin, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİLİK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ADEKA İŞBİRLİĞİYLE YAPILDI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlerin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile görev alanına dahil olan Göl Mahallesi’ni ziyaret ettiğinde eski belde...