05 / 05 / 2024

samsun arazi davası

samsun arazi davası

Samsun'da gündemden düşmeyen Gökdelen Kule, aslında tarladan, arsaya dönüşen bir arazinin 'belediyecilerle' ilişkisini ortaya koyan bir organize çalışma. O yapıda 'kat sahibi olan' Akın Özgün ise davaların odak noktasındaki isim.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Adana'da arazi anlaşmazlığı cinayeti davasının sanığına 31 yıl hapis cezası!

Adana'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada tabancayla ateş ederek bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Yonca Evcimik ipotekli arazi davasını kazandı!

Şarkıcı Yonca Evcimik, Kocaeli-Gölcük’te bulunan ipotekli arsasıyla ilgili icra takibi başlatan Özden Akaryakıt şirketine açtığı davayı kazandı.

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle yeğenini öldürdüğü iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun'da Yaşar Şimşek (53), arazi anlaşmazlığı yaşadığı yeğeni Mesut Şimşek'i (23), tabancayla vurarak ölürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Yaşar Şimşek ise gözaltına alındı.

Samsun Millet Bahçesi açıldı!

103 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Samsun Millet Bahçesi hizmete açıldı...

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Samsun Çarşamba'da arazi anlaşmazlığından nedeniyle kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Hindistan'daki Babri Camisi'nin arazi davasında son durum!

Yıkılan Babri Camisi'nin mülkiyeti için 27 senedir yasal olarak mücadele veren Tüm Hindistan Babri Camisi Eylem Komitesinin (AIBMAC), enkazının kendilerine verilmesi için dava açacağını belirtti...

samsun arazi davası Haberi

samsun arazi davası

Samsun'un Atakum İlçesi Büyükkolpınar'da 2007 yılında başlayan tarla alımı, Büyükşehir Belediyesi'ne ait İŞGEM'DE koordinatör olarak ücretli çalışan Akın Özgün'ün eşi Gülfer Özgün'le (Şentürk) başladı. Köylüden ucuza alınan tarla vasfındaki araziler, gelecekte Gökdelen Kule olarak planlanmıştı, ancak ön aşamasında arazilerin tapu tescili için düğmeye basıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, yüzlerce çalışanı olmasına rağmen kendisi için ayrı bir yeri olan Akın Özgün'ün daha sonra boşandığı eşi Gülfer Şentürk'ün iddiasına göre 'kendi annesi ve ablasının' yatırımlarıyla alındıydı tarlalar, sonradan davalarla ortaya çıkacak ünlü belediyeci ortaklara göre ise 'kendileri kredi çekip, ama 'kızım dedikleri' Gülfer'in üzerine tapuya tescil ettirmişlerdi.


GÜL VE ERDOĞAN ADINA BULVAR

Üst düzey belediyecilerin 'organizesinde' yürütülen tarla alımları sonrası köylüler imar uygulamaları ile dere yataklarına taşınan yerleri için dava açıp, sonuç...