20 / 05 / 2024

Samsun Atakum kiralık daireler

Samsun Atakum kiralık daireler

Samsun İli Atakum İlçesi'nde yer alan 2.151 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Samsun 3. İcra Dairesi tarafından 22 Aralık 2014 günü saat 15:00 ile 15:05 arası ihale ediliyor.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi 36 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum Balaç'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan iki adet kafeyi kiraya verecek. İşte ihale detayları...

Samsun'da 10 yıllığına kiralık 2 gayrimenkul!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Samsun Atakum'da 59.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan arsayı 59 milyon 169 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun'da 12 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iki kafe!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iki kafeyi aylık 50 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Samsun Atakum kiralık daireler Haberi

Samsun Atakum kiralık daireler

Samsun İli Atakum İlçesi'nde yer alan 2.151 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Samsun 3. İcra Dairesi tarafından  1 milyon 505 bin 700 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazın çevresinde çeyrek yapılaşma mevcut, biraz yukarısında ve aşağısında siteler yer almaktadır. Arsa topoğrafik olarak yüzde 3'lük bir eğime sahiptir. 


Arsa yolun altında olduğundan kottan dolayı kat fazlakaığı olabilit. Taşınmazın hemen önüne kadar yolgitmekte, belediyenin bütün hizmetlerinden yararlanmaktadır. Arsa üzerinde herhangi bir bina yoktur.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Samsun İli Atakum İlçesi 9388 ada no, 3 parsel no adresinde yer alan taşınmaz belediye sınırları içerisinde kalmaktadır. 


Kıymeti: 1.505.700.00 TL

1. Satış Günü: 22/12/2014 günü 15:00 15:05 arası

2. Satış Günü: 16/01/2015 günü 15:00 15:05 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi...