02 / 05 / 2024

samsun batı çevre yolu ihalesi

samsun batı çevre yolu ihalesi

Samsun'un büyümesini ve gelişmesini sağlayacak batı çevre yolu projesi şu günlerde her ne kadar henüz kafalarda tasarı halinde ise de bazı kesimlerin iştahını kabartıyor.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ, Samsun'da 11 bin 836 konut inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 11 bin 836 konut inşa etti...

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Samsun Hükümet Konağı 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

samsun batı çevre yolu ihalesi Haberi

samsun batı çevre yolu ihalesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentin gündeminde olan "Batı Çevre Yolu Projesi" ile ilgili çalışmalar yaptıklarını açıkladı ya, gözünü para hırsı bürümüş bazı kişiler daha şimdiden o otoyolun geçeceği güzergahta kelepir arsa avına çıktılar bile.! Onlara diyecek bir sözümüz yok. 

Ne yapalım,dünya hali işte. 

(Allah gözlerini doyursun) diyelim ve geçelim. 


YAPILMASI LAZIM

Benim şahsi düşüncemi soracak olursanız, bu yolun hemen projelendirilerek yapılması lazım. 

Zira Samsun batı yönünde şehirleşiyor. 

Atakum ve tepeleri neredeyse doldu gibi. 

Kent İncesu'dan itibaren Bafra yönünde Çatalçam ve Taflan yörelerine doğru genişliyor. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, projenin 2019 yılına kadar bitirilmesi için kamulaştırma sorununun çözülmesine yönelik yoğun emek ve mesai sarf ettiklerini belirtti bildiğiniz gibi. 

BAKANLIK DESDEK VERİYOR 14 kilometrelik çevre yolunun Samsun-Ankara otoyolunun bir parçası olacağını ifadeyle Batı Çevre Yolunun Ada Petrolün...