05 / 05 / 2024

samsun belediyesi imar planı

samsun belediyesi imar planı

Anayurt Gazetesi haberine göre; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Samsun’da 1987 yılında hazırlanan imar planları var ve bu planlarda dere yatakları üzerine konutlar yapılmış.’ dedi.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun Belediyesi'nden kiralık tarlalar!

Samsun hiç kuşkusuz Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yatırım merkezi. Son yıllarda sanayisiyle öne çıksa da tarımda da söz sahibi bir şehir...

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Samsun’da imar barışından 60 bin kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren "İmar Barışı" düzenlemesinden Samsun’da Yapı Kayıt Belgesi için başvuranların sayısı 60 bine ulaşırken düzenlemeden 229 milyon lira kaynak sağladı.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Samsun'da imar barışından 58 bin kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesinden 2018 yılında Samsun’da Yapı Kayıt Belgesi için başvuranların sayısı 58 bin kişi olarak açıklandı.

samsun belediyesi imar planı Haberi

samsun belediyesi imar planı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Samsun’da 1987 yılında hazırlanan imar planları var ve bu planlarda dere yatakları üzerine konutlar yapılmış.’ Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığınca düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Samsun’da önceki yıllarda yaşanan sellerle ilgili halen iyi niyetli ve kötü niyetli kişilerin kendilerini eksik ve yetersiz bilgilerle eleştirdiklerini söyledi. Yapılan eleştirilerin bilgiden mahrum olduğunu dile getiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Hayatında bir metreküp beton dökmemiş, bir akışkanın hızı nedir bilmeyen, bir akışkanın sel safhasına gelmesiyle ilgili süreci bilmeyen birçok bilgisiz insan Samsun’da yaşanan sellerle ilgili ileri geri konuşuyor. Sellerle ilgili konuşulanları bir yere koyuyorum ama bizi uysal koyun yerine koyuyorlar. Yumuşak başlıyız ama uysal koyun da...