10 / 05 / 2024

Samsun Bengü spor çalışmaları

Samsun Bengü spor çalışmaları

Bafra Bengü'de organize edilen güreş şenliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaylaya yapılan spor tesisi için 1 milyon TL harcayarak kısa bir sürede tesisi ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Samsun İlkadım'a kazandırıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçede yapılan ve yapılacak spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Panoroma 1919 Müzesi 13 milyon TL'ye mal olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, protokole Kurtuluş mücadelesini en iyi şekilde anlatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile yaptırılan Panoroma 1919 Müzesi hakkında bilgi verdi.

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından, bölgede inşa edilen çok amaçlı spor kompleksi inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini inceledi, Başkan Yılmaz yetkililerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Samsun Kutlukent Spor Kompleksi'nin detayları belli oldu!

İhale bedeli 2 Milyon 500 bin lira olarak belirtilen Samsun Kutlukent Spor Kompleksi, Karadeniz manzarasına hakim. Projenin temeli atıldı.

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından Kutlukent mevkiine çok amaçlı spor kompleksi inşa ediliyor. Tesisin kaba inşaatı tamamlandı.

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun Panorama 1919 Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, eski Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nun olduğu yere yapılan “Panorama 1919 Müzesi”nin inşaat çalışmalarının bittiğini ve açılışının beklendiğini söyledi.

Samsun Bengü spor çalışmaları Haberi

Samsun Bengü spor çalışmaları


Bafra Bengü'de organize edilen güreş şenliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaylaya yapılan spor tesisi için 1 milyon TL harcayarak kısa bir sürede tesisi ilçeye kazandırdıklarını söyledi.


Bengü'ye 1 Milyon TL'lik Spor Tesisi


Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen 24. Yayla Güreş Şenlikleri'nde pehlivanlar er meydanında başpehlivanlık için ter döktü. Renkli görüntülere sahne olan şenliklere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, ilçe belediye başkanları, Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.


BENGÜ'YE 1 MİLYON TL'LİK SPOR TESİSİ


Güreş alanında vatandaşlara seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf...