16 / 05 / 2024

Samsun Canik Müzik Okulu nerede

Samsun Canik Müzik Okulu nerede

Daha önce Tiyatro Okulu ve Türk Halk Oyunları Bölümü’nü kuran Canik Belediyesi, şimdi de Müzik Okulu açtı. Canik Müzik Okulu’na kayıtlar 15 Kasım’a kadar yapılabilecek.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Gençler 10 TL’ye müzik festivaline doyacak!

İstanbul Müzik Festivali biletleri gençlere 10 TL’den satışa çıkacak. İşte detaylar!

A101'de indirimli 8 müzik aleti! Piyano, gitar, keman her şey var! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Her hafta yaptığı aktüel indirimleriyle gündeme gelen A101 market bu kez müzik aletlerinde indirime gitti. Piyano, gitar, keman gibi 8 müzik aleti 29 Eylül 2022'de indirimli olarak raflarda yerini alacak.

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarının gözdesi Sennheiser marka Bluethoot kulaklıklar kaçırılmayacak fırsatlarla indirime girdi. Sennheiser Momentum True Wireless 3 suya dayanıklı mı?  Özellikleri neler?

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Samsun Canik Müzik Okulu nerede Haberi

Samsun Canik Müzik Okulu nerede

Daha önce Tiyatro Okulu ve Türk Halk Oyunları Bölümü’nü kuran Canik Belediyesi, şimdi de Müzik Okulu açtı. Canik Müzik Okulu’na kayıtlar 15 Kasım’a kadar yapılabilecek.


Canik Belediyesi kültür ve sanata yatırımlarına devam ediyor. Daha önce Tiyatro Okulu ile Türk Halk Oyunları Bölümü’nü hizmete sokan Canik Belediyesi, son olarak Mevlana eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde Müzik Okulu kurdu. Koordinatörlüğünü Yavuz Özkaran’ın yaptığı Müzik Okulu’nda Türk Halk, Sanat ve Tasavvuf Müziği Çocuk ve Yetişkin Korolarının yanı sıra, bağlama, keman, gitar, piyano, ney, şan ve diksiyon dersleri de verilecek.


KAYITLAR 15 EKİM’E KADAR SÜRÜYOR

Kültür ve Sosyal İşler Birimi bünyesinde kurulan Müzik Okulu’na müzikseverler 15 Kasım’a kadar ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecek. Alanında tecrübeli bir kadroya sahip olan Müzik Okulu bünyesinde bulunan korolar, dönemler içerisinde...