18 / 05 / 2024

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi cami projesi Canik Üçpınar Mahallesi yeni cami

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi cami projesi Canik Üçpınar Mahallesi yeni cami

Canik Belediyesi’nce Gölalan ve İmamlar Mahallelerindeki camilerde yapılan çevre düzenlemeleri düzenlenen törenle açıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi'nde yeni cami inşa ediliyor!

Canik Belediyesi’nce Gölalan ve İmamlar Mahallelerindeki camilerde yapılan çevre düzenlemeleri düzenlenen törenle açıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı.

Beşpınar Sultan Sarayı hizmete açıldı!

Adıyaman Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından uygulanan Beşpınar Mesire Alanı Rekreasyon Projesi kapsamında yapılan yeni sosyal tesis törenle hizmete açıldı.

Gölbaşı Taşpınar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi, 112421 ada 2 , 112422 ada 6 ve 7, 112426 ada 1, 112427 ada 6 nolu parsellere ait 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Manisa Sarıpınar'ın altyapısı yenilenecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesi’nin altyapısını yenileme çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışma kapsamında Sarıpınar Mahallesi’nde 5 bin 500 metrelik içme suyu şebekesinin boruları değiştirilecek

Pınar Su, İnegöl'de su dolum tesisi yapacak!

Pınar Su, İnegöl'de yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapacak. Pınar Su, Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahip olduğu taşınmaz üzerinde yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapma kararı aldı.

Pınar Aylin Çeşme'ye taşındı!

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Pınar Aylin, özel hayatıyla ilgili önemli gelişmelerin olduğunu belirterek İstanbul’dan Çeşme’ye taşındığını söyledi. Pınar Aylin 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği kapsamında Samsun'daydı.

Pınar Gökbayrak kimdir?

Mimar Pınar Gökbayrak kimdir? Pınar Gökbayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pınar Gökbayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Pınar Gökbayrak'ın özgeçmişi...

Pınar Büyük Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Büyük Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yıldırım, Ali Genç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 99 bin 89 TL ile 134 bin 865 TL arasında değiştiği projede konut satışları sadece en az yüzde 40 engelli vatandaşlara yapılıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı kapsamında 39 tane daire 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile yapılacak. Projede daireler 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi cami projesi Canik Üçpınar Mahallesi yeni cami Haberi

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi cami projesi Canik Üçpınar Mahallesi yeni cami


Canik Belediyesi, ilçe genelindeki camilerin çevresini baştan aşağı yeniliyor. Belediye tarafından Gölalan ve İmamlar Mahallesi camilerinde açılışlar yapıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, meclis üyeleri, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


YENİ MEDENİYET TASAVVURU

Açılış törenlerinde konuşan Başkan Osman Genç, camilerin sadece namaz kılınan ibadethane değil, aynı zamanda birer eğitim yuvası olduğuna dikkat çekti. Belediye olarak özellikle ilçeye yeni bağlanan mahallelerdeki okullarda çevre düzenlemeleri ve tadilatlar yaptıklarını ve öğrencilere daha iyi eğitim imkanları sunduklarını belirten Genç, "Camilerimiz de halkımızın buluşma noktası. Geçmişimizde camilerimiz insanların sohbet ettiği, Kur’an öğrendiği, birer...