03 / 05 / 2024

samsun canikteki metruk binaların tespiti

samsun canikteki metruk binaların tespiti

Canik Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları bir bir yıkıyor. Belediye ekipleri, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39. maddesi gereğince ilçedeki kullanılamaz durumdaki metruk binaları tek tek tespit ediyor.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Samsun İlkadım'da metruk binalara sıkı takip!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, metruk binalarda incelemelerde bulundu. Tok, binalarda tedbirlerin artıralacağını söyledi.

Samsun Canik'te metruk binalar yıkılıyor!

Canik Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları bir bir yıkıyor. Belediye ekipleri, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39. maddesi gereğince ilçedeki kullanılamaz durumdaki metruk binaları tek tek tespit ediyor.

Samsun İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi, madde bağımlılarının yuvası haline gelen metruk binalardan 75’ini yıktı. Belediye 200’e yakın metruk binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Samsun İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe genelinde tehlike saçan metruk yapıları yıkarak, çarpık yapılaşmayı ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Samsun İlkadım’da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe genelinde tehlike saçan metruk yapıları yıkarak, çarpık yapılaşmayı ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi. İlçede 65 metruk yapı yıkıldı.

Samsun Terme'de metruk yapılar yıkılıyor!

Samsun Terme Belediyesi, ilçedeki çöküntü ve harabe durumda olup tehlike arz eden metruk binaları yıkıyor. Bu kapsamda, bölge taramaları ve vatandaş şikayetlerini değerlendirip yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Samsun Kavak'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, güvenlik açısından sakıncalı görülen metruk binaları tek tek yıkarak, hem kötü görüntüyü hem de güvenlik ve olası tehlikeleri ortadan kaldırılmaya başladıklarını söyledi.

Samsun İlkadım'daki metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi ilçe bazında sürdürdüğü metruk binaların yıkımına devam ediyor. Ekipler bu sefer Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan terk edilmiş bir binayı yıktı.

Samsun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atatürk Bulvarı üzerinde kötü görüntüye yol açan ve şehrin estetiğini bozan metruk yapıların yıkımına başladıklarını söyledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Samsun'da AVM yapacak!

Samsun AVM projesini, portföyünde 6 faal AVM projesi bulunan ve 8 Nisan 2011'de Optimum Adana'yı da hizmete açmaya hazırlanan Rönesans Gayrimenkul Yatırım satın aldı

Avrasya GYO Samsun Otobüs Terminali'ni resmen aldı

 Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Samsun şžehirlerararası Otobüs Terminali'nin alımına ilişkin işlemlerin tamamlandığını açıkladı

samsun canikteki metruk binaların tespiti Haberi

samsun canikteki metruk binaların tespiti

Canik Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları bir bir yıkıyor. Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39. maddesi gereğince ilçedeki kullanılamaz durumdaki metruk binaları tek tek tespit ediyor. Bu kapsamda bölge taramaları yapılması ve vatandaş şikayetlerinin dikkate alınması sonucu, yasal zemin oluşturularak 60 metruk binanın tespiti gerçekleştirildi. Görsel kirlilik oluşturan ve kötü amaçlarla kullanılan metruk yapıların 10’unun yıkımı gerçekleştirilirken, diğer virane yapılar da yıkım aşamasına geldi.


GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALKIYOR

Madde bağımlılarının barınağı haline gelen ve şehircilik anlayışına yakışmayan metruk yapıları sosyal bir sorunun mekanı olmaktan çıkardıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Tehlike saçan yapıları yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz. İlçemiz metruk yapılardan arındıkça...