27 / 04 / 2024

Samsun Cerrahi El Aletleri Müzesi son durum

Samsun Cerrahi El Aletleri Müzesi son durum

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Samsun Müzesi Projesi'nin inşaatı 2019'da bitecek!

Mustafa Yurt, Samsun Müzesi Projesi, Bilim ve Teknoloji Merkezi ile Medikal Cerrahi Aletler Müzesi'nin inşaatı hakkında bilgiler verdi.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Samsun'da konut fiyatları cep yakıyor!

Gelişen ve değişen teknoloji ile Samsun mimarisi her geçen gün bir yeniliğe imza atarken konut fiyatları el yakıyor. Vatandaşlar Samsun'da ev sahibi olmak için banka kredilerine başvuruyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Samsun'da 6 ayda 16 bin 693 tapu el değiştirdi!

Tapu ve Kadastro Samsun Bölge Müdürü Hasan Özalban, Samsun’da 2015 yılının ilk 6 ayında 16 bin 693 taşınmaz satışının yapıldığını söyledi. En az satış Ayvacık'ta...

Samsun Bafra'ya yeni bir kültür evi geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin el ele vererek Bafra’ya yeni bir kültür evi daha kazandırıyorlar.

Samsun turizmi Kuveyt'te tanıtılacak!

Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, kentin turizm potansiyellerini görmek, ilçelerdeki tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulunmak üzere ailesiyle birlikte Samsun'a geldi...

Ford Trucks Samsun, 4S plazasını hizmete açtı!

Ford Trucks Samsun Bayi, Tunalar müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 4S tesisini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Samsun'daki kadınlar inşaatlara el attı!

Samsun'da Yeşim Kıyıcı 20 inşaatçı kadını örgütledi. Daha önceden de kadınlarla projelere imza atan Yeşim Kıyıcı, son projesi olarak kadın inşaat ustalarını bir araya getirerek onlar için bir kurs açtı

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınar'da kuralar yarın çekilecek!

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınar'da fiaytlar 82 bin 937 TL ile 102 bin 430 TL arasında değişiyor

TOKİ Samsun Bafra'da kuralar yarın çekilecek!

TOKİ Samsun Bafra'da fiyatlar 58 bin 588 TL ile 72 bin 358 TL arasında değişiyor

Samsun Cerrahi El Aletleri Müzesi son durum Haberi

Samsun Cerrahi El Aletleri Müzesi son durum

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.


Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve MEDİKÜM iş birliği ile Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülecek olan binada Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler incelemelerde bulundu.


ŞAHİN:"CERRAHİ ALETLERDE ZAMAN YOLCULUĞUNA ÇIKILACAK"


Müze ile Samsun’un geçmişten bugüne cerrahi alet üretimindeki geçtiği aşamaların ziyaretçilere sunulacağını belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, müzeyi ziyaret edenlerin cerrahi alet üretiminde bir zaman tüneline çıkacaklarını belirtti.


YILMAZ:"BU MÜZE İLE SAMSUN YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRACAK"


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, “Samsun'da cerrahi alet üretimi yapan firmalar şu anda 15 bin çeşit cerrahi aletin üretimini gerçekleştiriyor. Şehrimiz cerrahi el aletleri imalatı konusunda Almanya ve Pakistan...