29 / 04 / 2024

Samsun Eras Sitesi daire fiyatları

Samsun Eras Sitesi daire fiyatları

Göksan İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Eras Sitesi toplam 476 adet daireden oluşuyor. 11 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Samsun Eras Sitesi' nde daireler 85 bin TL' den başlıyor.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

TOKİ'den Samsun İlkadım'a 1.526 dükkan müjdesi!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Samsun Eras Sitesi daire fiyatları Haberi

Samsun Eras Sitesi daire fiyatları

Eras Sitesi projesi Samsun şehir merkezine sadece 13 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 476 adet daireden oluşan projede daireler 145 metrekare alana sahip. 


Samsun Eras Sitesi projesinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otogari tenis kortu, yüzme havuzu, alışveriş merkezleri, kafeterya gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. Deniz manzaralı daireler 11 blok şeklinde yükseliyor.


Samsun Eras Sitesi şehir merkezine 13 kilometre, Samsun otogarına 11 kilometre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne 2 kilometre, Çarşamba Havaalanı'na 35 kilometre, plaja 17 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. 


Samsun Eras Sitesi' nde daireler 85 bin TL' den başlıyor ve 140 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki dairelerin teslimleri Nisan ayında gerçekleşecek.


Samsun Eras Sitesi iletişim

Adres: Büyük Oyumca Mah. 269. Sok. (Honda Plaza Üzeri) Kurupelit - Atakum / SAMSUN

Tel: 0362 459 91 12

Web: