01 / 05 / 2024

Samsun Fen İşleri Dairesi nerede

Samsun Fen İşleri Dairesi nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işleri bitti.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Asarcık'a 21 milyon TL'lik yatırım!

Kırsal ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik büyük çaba sarf eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık’taki yatırımlarına devam ediyor. SASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçede sorunsuz alt yapı sistemi kuruyor.

Samsun Çarşamba’ya 41 milyon liralık dev yatırım!

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Samsun'un köyleri yatırımlarla kasabalaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ladik’te de alt yapı yatırımlarını sürdürüyor.

Samsun Atayolu Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Cumhuriyet tarihi boyunca yol sıkıntısı çeken ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, ilçede 2 yılda 40 milyon TL’lik yatırımla 70 km yol yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Samsun Vezirköprü yeniden inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Vezirköprü’nün alt yapısını adeta ilmek ilmek yeniden dokuyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Terme Miliç Sahili Projesi'nde sona gelindi!

Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Kavak'ta yollar yenileniyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınması ile birlikte Kavak’ta yarım kalan işlere devam etti.

Samsun Fen İşleri Dairesi nerede Haberi

Samsun Fen İşleri Dairesi nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.


Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun’umuzun alt yapısını geliştirmek ve modernleştirmek için çaba sarf eden belediyemizin önemli birimlerinden olan Fen İşleri Daire Başkanlığı için yapılan yeni hizmet binasının açılışını 11 Kasım 2015 günü gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Burada Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yanı sıra Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) hizmet verecek. Bu yüzden makine parkı içinde geniş bir alan ayırdık” dedi.


Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işlerinin de tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Yurt, “Bu alandan 600 bin metreküp hafriyat çıkarıldı. Biz bu hafriyatları, Batıpark’ta yapımına...