02 / 05 / 2024

Samsun Göl Yatılı Kız Kuran Kursu inşaatında son durum

Samsun Göl Yatılı Kız Kuran Kursu inşaatında son durum

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Samsun Göl Yatılı Kız Kuran Kursu inşaatında son durum Haberi

Samsun Göl Yatılı Kız Kuran Kursu inşaatında son durum

6 derslik, yatakhaneler, yemekhane, çamaşırhane, oturma, dinlenme bölümlerinden oluşan kursun 415 metrekare üzerine kurulduğu, 3 katlı kursun arsasının Veli Çelik tarafından bağışlandığı belirtildi. Göl Mahallesi Kur’an Kursu Yaptırma ve Camileri Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ergen, kurs binasının kaba inşaatına bugüne kadar 300 bin lira harcandığını, bu ücretin tamamının hayırseverler tarafından bağış olarak verildiğini, kursta 50 yatılı kız öğrenci olmak üzere gündüzlü öğrencilerin de eğitim alabileceğini söyledi.


Kurs binasının tamamlanabilmesi için en az 300 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu ifade eden Göl Mahallesi Kur’an Kursu Yaptırma ve Camileri Yaşatma Derneği Başkanı Kerim Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini, kursu 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yetiştirmeye gayret edeceklerini ifade...