29 / 04 / 2024

samsun hastane otoparkı

samsun hastane otoparkı

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

samsun hastane otoparkı Haberi

samsun hastane otoparkı

Samsun'da Sağlık Bakanlığına ön tahsisi yapılan ve mülkiyeti Hazineye ait sağlık alanı niteliğinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ücretsiz otopark alanını, İl Milli Emlak Müdürlüğünden otopark olarak kiralamak isteyen kişiler, başvurularına cevap gelmeden alanı kiraladıklarını iddia edip 15 Temmuz gecesi boş araziyi otopark alanı olarak çevirdi.

Hastane otoparkını yasa dışı işleten 7 şüpheli gözaltına alındı

Hastanenin otoparkını yasa dışı işleterek vatandaşlardan ücret alan kişilere yönelik Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyon gerçekleştirdi.

Hastane otoparkını yasa dışı işleten 7 şüpheli gözaltına alındı

Polis ekipleri, 7 şüpheliyi "devlet kurumunu dolandırmak ve haksız kazanç elde etmek" suçundan gözaltına aldı.

Hastane otoparkını yasa dışı işleten 7 şüpheli gözaltına alındı

Samsun Sağlık Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, otopark alanının sağlık yatırımı için 2017 yılında 2 yıl...