02 / 05 / 2024

samsun hastane yatırımları

samsun hastane yatırımları

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare arazide hayata geçirilecek olan 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer teslimi yapıldı.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

samsun hastane yatırımları Haberi

samsun hastane yatırımları

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare araziye inşa edilecek 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer tesliminin yapıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, yaptığı yazılı açıklamada, Canik ilçesi Dereler Mahallesi'nde inşa edilecek şehir hastanesinin ihalesinin tamamlandığını ve yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Hastanenin 234 bin metrekare arazi üzerine kurulacağını dile getiren Oruç, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olan ilimiz, hızlanacak sağlık turizmi çalışmalarıyla çevre ülkelere de sağlık hizmeti sunan bölgesel bir sağlık merkezi haline gelecek. Bünyesinde genel tedavi üniteleri dışında onkoloji merkezi, organ ve doku nakli merkezi, kalp damar cerrahisi ve göğüs hastalıkları merkezi, nükleer tıp merkezi, genetik hastalıklar merkezi, üreme yardımcı tedavi merkezi, inme ve yanık merkezleri gibi birçok farklı üniteyi barındıracak. Samsun için bir...