28 / 04 / 2024

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Havaalanı kapatılacak mı?

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Samsun Tekkeköy ile Çarşamba arasına raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ile havaalanı arasındaki kamulaştırma problemi olmayan güzergahın tren yolu için alt yapı çalışmasının hazırlanması talimatını verdiğini söyledi.

Samsun Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın tahsisinin henüz yapılamadığını belirtti.

Samsun'da yarın 60 yatırımın açılışı yapılacak!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'a gidecek. Saat 13:50 sularında Çarşamba Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan, saat 14:15'de Samsun Valiliğini ziyaret edecek.

Samsun eski havaalanı arsasına Kamu Kampüsü inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kamu Kampüsü” yapmayı planladıkları eski havaalanıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi..

Samsun’da kamusal alan oluşturulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kent merkezindeki bazı kamu binalarının eski havaalanı bölgesine taşınarak, modern bir kamusal alan oluşturmayı planladıklarını dile getirdi.

Samsun'da eski havaalanına devlet kampüs!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki tüm kamu kurumlarını eski havaalanı arazisine taşımak için düğmeye bastı. Büyükşehir ayrıca, Samsuna büyük bir orduevi yapmak için de harekete geçti

Lütfi Elvan: Samsun havaalanının işletme hakkının devriyle özel kesime açılacak!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti.

Samsun Kamu Kampüsü projesi hayata geçiyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski havaalanına yapılacak “Kamu Kampüsü”nde "Valilik, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediye binası, İlkadım Belediye binamız, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi tüm kurumlar bulunacak." dedi...

IC İçtaş İnşaat Zafer Bölgesel Havaalanına demiryolu bağlantısını yapacak!

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde yaptırılacak Zafer Bölgesel Havaalanına demiryolu bağlantısı sağlanması için 14 kilometrelik hat inşa edileceği bildirildi

Samsun Canik'te satılık arsa! 15 bin 726 m²!

Samsun Canik Belediyesi kendi mülkü olan 15 bin 726 metrekare yüzölçümlü arsayı 10 milyon 222 bin TL tahmin bedelle satışa çıkardı

Kapadokya, Samsun, Tokat ve Sinop havaalanları kiralık!

DHMİ Genel Müdürlüğü, Nevşehir Kapadokya Havalimanı ile Samsun, Sinop ve Tokat havaalanları için yıl sonuna kadar kiralama ihalesine çıkacak.

Samsun Havaalanı kapandı mı Haberi

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi. Çarşamba Havalimanı'nın pist tadilatı nedeniyle 3 ay uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek "Yeni pist yapılması için 3 bin imza topladık, milletvekillerine gönderdik "dedi. 


Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Çarşamba Havalimanı'nm pist tadilatı nedeniyle 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Havalimanı'nın kapatılması konusunda turizmcilerin ve vatandaşların bildilendirilmediğini vurgulayan Toktaş" Samsun ekonomisi bunu kaldırmaz. 


Havalimanı kentin can damarı konumunda. Yeni bir pist yada başka formül düşünülmeli. Devletimiz bunu sağlayacak güçtedir "dedi. 

Toktaş, 3 bin imza topladıklarını ve milletvekilleri ve ve kabinedeki tüm bakanlıklara gönderdiklerini açıkladı. 



REZERVASYONLAR İPTAL Mİ OLACAK 

Tadilat konusunda ortak bir konsorsiyum oluşturulup fikir alınması gerektiğini belirten...