14 / 05 / 2024

Samsun havaalanı satılıyor

Samsun havaalanı satılıyor

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İki ildeki 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor!

Samsun Çarşamba'da ve İzmir Narlıdere'de yer alan 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor. Peki satışı yapılacak konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Topraktan çıkan altın; kilosu 2 bin TL'den satılıyor

Samsun'da salep hasadı başladı. Hasadına başlanan salebin kurusunun kilosu 2 bin liraya satılıyor. İşte topraktan çıkan altın olarak adlandırılan salep hasadı hakkında detaylar...

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Samsun havaalanı satılıyor Haberi

Samsun havaalanı satılıyor

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, "Samsun havaalanımız işletme hakkının devriyle özel kesime açılacak." dedi Ulaştırma. Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti, işletmeleri özelleştirilecek havaalanları arasında Çarşamba Havalimanı da var "


ÖZEL KESİME AÇACAĞIZ


Ulaştırma. Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Dalaman Havalimanı Ön Ödeme Töreni'ne katıldı Törende açıklamalarda bulunan Bakan Elvan, dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını söyledi. Elvan, bir yılda yaklaşık 1 milyar avrodan daha fazla bir para devletin kasasına gireceğini söyledi Bundan sonraki süreçte yeni Havalimanlarının da özem sektöre açılacağını ifade eden Elvan, "Nevşehir, Samsun, İsparta ve daha birçok havaalanımız yine işletme hakkının devriyle özel...