11 / 05 / 2024

samsun ilkadım eğitim kampüsü

samsun ilkadım eğitim kampüsü

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçenin yaşam standardını yükseltecek projelerin tek tek tamamlandığını söyledi. Tok, park sorunu için yarı otomatik sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan Coşkun tarafından kuruldu. 

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

TOKİ Samsun İlkadım başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

TOKİ Samsun İlkadım projesinde toplam 396 adet konut bulunuyor. Proje için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Samsun İlkadım TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Samsun İlkadım TOKİ projesinde yer alan 396 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

samsun ilkadım eğitim kampüsü Haberi

samsun ilkadım eğitim kampüsü

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçenin yaşam standardını yükseltecek projelerin tek tek tamamlandığını söyledi. Tok, park sorunu için yarı otomatik sistemin hayata geçirileceğini açıkladı

Esnaf buluşmalarını gerçekleştiren Başkan Erdoğan Tok, Mecidiye Caddesi esnafını rahatlatacak otopark projesinden bahsetti. Projenin detaylarını anlatan Başkan Tok, "Karadeniz'de ilk" dedi. 


SON TEKNOLOJİ OTOPARK 

Samsun'un öncelikli en büyük problemlerinden birisi olan otopark sorununu hafifleteceklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yarı otomatik olarak hizmete sunacağımız otoparkımız, son teknolojik imkânlarla güvenli bir şekilde hizmet verecek. Karadeniz'de örneği bulunmayan son teknoloji modern otoparkımız, Samsun'da eksikliği hissedilen otopark ihtiyacını da karşılayacak" diye konuştu. Tok, Derebahçe Mahallesi sakinlerinin isteği doğrultusunda içinde düğün salonu da olan bir kültür yaşam merkezi kurulacağını belirtti. Merkezde fitness salonlarından etüt merkezlerine çok kapsamlı bölümler olacağını dile getiren...