15 / 05 / 2024

Samsun İnşaat 2015 Fuarı

Samsun İnşaat 2015 Fuarı

SAMSUN'da 2- 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 'Samsun İnşaat 2015– Yapı İnşaat Malzemeleri Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı 25 bin 328 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı açılıyor!

Samsun’da 2017 yılının 4’üncü fuarı olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” yarın açılacak.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Samsun İnşaat 2015 Fuarı Haberi

Samsun İnşaat 2015 Fuarı

SAMSUN'da 2- 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 'Samsun İnşaat 2015– Yapı İnşaat Malzemeleri Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı 25 bin 328 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 markanın katılımı ile gerçekleşen 'Samsun İnşaat Fuarı' ile ilgili TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü yazılı açıklama yaptı. Ersözlü şöylye dedi:


"Sektörün önemli buluşması 25 bin 328 kişi tarafından ziyaret edilerek katılımcılarımızın yüzünü güldürdü. 2 Nisan Perşembe günü protokolün de katılımıyla görkemli bir açılış ile kapılarını açan Samsun İnşaat Fuarı, 5 Nisan Pazar günü sona erdi. Fuar gerek yurtdışı, gerekse yurtiçinden gelen 25 bin 328 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre önemli bir ivme kazandırdı. 174 markanın katılımı ile inşaat sektörüne ilişkin birçok seçenek sunan fuardan...