06 / 05 / 2024

Samsun kanalizasyon çalışmaları göçük

Samsun kanalizasyon çalışmaları göçük

Kalkanca Mahallesi'nde, belediyenin taşeron bir firmaya yaptırdığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Çalışma yapan işçilerden Tuncay Başer (45), yaklaşık 3 metre kazılan toprağın içerisinde, diz altından toprağa gömüldü.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Atakum'da inşaat çalışmaları hızlandı!

Samsun'un Atakum ilçesinde şehrin çehresini değiştiren projelere hızla devam ediliyor. Çalışmalar hakkında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde, ilçemizin neredeyse her noktasında bir proje yükseldi" dedi.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Kocaeli'deki dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Samsun kanalizasyon çalışmaları göçük Haberi

Samsun kanalizasyon çalışmaları göçük


- Büyükşehir Belediyesince yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan göçükte diz altından toprağa gömülen işçi yaralandı


  Samsun Büyükşehir Belediyesince yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan göçükte diz altından toprağa gömülen işçi yaralandı.


İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi'nde, belediyenin taşeron bir firmaya yaptırdığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Çalışma yapan işçilerden Tuncay Başer (45), yaklaşık 3 metre kazılan toprağın içerisinde, diz altından toprağa gömüldü.


Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, diz altından toprağa gömülen işçiyi kürekle çevresini kazarak bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Yaklaşık 45 dakika süren çalışma sonucu işçi yaralı olarak topraktan çıkarıldı.


Başer, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma...