08 / 05 / 2024

samsun kiralık arsa

samsun kiralık arsa

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Samsun'da kiralık daire kalmadı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Samsun'da kiralık daire kalmadı. Emlakçılarımız sokak sokak gezip boş kiralık daire var mı diye bakıyor. Sonunda bugünleri de gördük" diye konuştu.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

TİGEM'den Samsun'da 1.4 milyon TL'ye projelendirilecek kiralık arsa!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Karaköy Tarım İşletmesi, Karaköy'deki proje yapılması amacıyla arsayı 1 milyon 445 bin TL'den 31 Ekim 2014 tarihinde kiraya verecek.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

samsun kiralık arsa Haberi

samsun kiralık arsa

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor.

İmar durumu konut dışı kentsel çalışma alanı olarak bildirilen arsalar 87 bin 333 metrekare alana sahip.

2022 yılı muhammen aylık kira bedeli 200 bin TL olarak belirlenen arsalar için ödenecek geçici teminat bedeli 72 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu ihale 20 Ekim 2022 tarihinde saat 14:30'da Büyükşehir Belediye Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

11 ADET TAŞINMAZ BİR BÜTÜN HALİNDE, 10 YIL SÜREYLE KİRAYA
VERİLECEKTİR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1-Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıdaki tabloda Sıra No.su, İlçesi, Mevkii/Adres Bilgisi, Niteliği, İmar Durumu, Toplam Alanı, Muhammen Kira Bedeli, Geçici Teminat Bedeli ve Kira
Süresi belirtilen “Arsa” vasıflı 11 adet taşınmazın bir bütün halinde, tanzim olunan Şartnamesine
göre ve 2886...