03 / 05 / 2024

Samsun Kıranköy konut

Samsun Kıranköy konut

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantısında Samsun'da devam eden projeler ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kıranköy toplu konut ihalesinin yapılacağını söyledi

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin KDV hariç toplam değeri 97 milyon 296 bin 90 TL, KDV dahil toplam değeri ise 114 milyon 809 bin 386,20 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Samsun Kıranköy konut Haberi

Samsun Kıranköy konut


Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı 24. birleşimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi


Meclis gündem maddelerinin görüşülmesi öncesinde Samsun'da devam eden projeler ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kıranköy toplu konut ihalesinin yapılacağını ve  953 konutun 1. etap olarak ihale edileceğini belirtti.


KIRANKÖY'DE BÜYÜK HAMLE

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezini daha modern ve yaşanabilir hale getirmek ve insanların yaşam konforunu artırmak amacıyla yürüttüğü kentsel dönüşüm peojelerinden olan Kıranköy'de başlayan hamlenin o bölgeyi kalkındırması açısından oldukça büyük önem arz ettiğini kaydeden Yılmaz, ihalenin 26 Kasım'da gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Yılmaz, 953 konutluk ihalenin ilk aşamasının gerçekleştirilmesi durumunda Kıranköy'de büyük bir dönüşüm başlayacağını ifade etti.


ESNAF MAĞDUR DA MUTSUZ DA OLMAYACAK

Gülsan Sanayi Sitesi'nin kaldırılıp yerine...