13 / 05 / 2024

Samsun Kızılırmakta ruhsatsız yapılar yıkılıyor mu

Samsun Kızılırmakta ruhsatsız yapılar yıkılıyor mu

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Kırklar Dağı'nda ruhsatsız binaların yıkımı tamamlandı!

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda ruhsatsız inşa edilen ve tarihi dokuya uygun olmayan 725 daireden oluşan binaların yıkımı tamamlandı. 

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları!

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs!

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu!

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Samsun Kızılırmakta ruhsatsız yapılar yıkılıyor mu Haberi

Samsun Kızılırmakta ruhsatsız yapılar yıkılıyor mu

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kuş Cennetinin de yer aldığı Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

'TAPULU ARAZİ' 

Bölgedeki bina sahiplerinden Nail Yüce, evinin tapulu arazisinde olduğunu belirterek "Resmi tapulu arazimde evim var. 1992 senesinde yapıldı. Belediye tarafından suyu, elektriği bağlandı. 25 yıldır emlak vergisini ödüyoruz ama belediye bölgede imar uygulaması yapmadığı için ruhsat verilmedi. Bir gün önce tebliğ edilen kararı bugün uygulamaya geçiyorlar.Bugüne kadar böyle bir şeyden haberimiz yoktu. Bölgede yüzlerce ev var. Madem bunlar yıkılacaktı zamanında niye elektrik, su bağlandı, yol yapıldı? Evimizde internete kadar her şey var. Şimdi yapılan milli servete zarardır" diye konuştu. 


Yıkım kararı tebliğ edilen mahalle sakinlerinden Tevfik Demirkan ise "Burası devlete...