07 / 05 / 2024

samsun Kızlar Adası turizm

samsun Kızlar Adası turizm

Samsun'un Terme İlçesi'nde, tarihte kadın savaşçı amazonların yaşadıkları rivayet edilen bölgede, Simenit Gölü'ndeki ' Kızlar Adası ' çevresinde su altında bulunan tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor.

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Belediye o ilde tam 14 arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Kızlar Mahallesi'nde yer alan 14 adet boş durumdaki arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden dev fırsat: 2 kat imarlı 24 arsa satacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 24 adet arsayı satışa çıkardı. 2 kat imarlı arsanın satış ihalesi 5 Ekim ve 12 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Belediye imarlı 11 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Çeyiz yapan genç kızlar bu hafta BİM'e koşacak! Evin tüm ihtiyaçlarında dev indirim: Düdüklü tencereden robot süpürgeye bu fırsat kaçmaz!

Türkiye’deki birçok alışveriş severin uğrak yeri olarak bilinen BİM sürekli olarak aktüel kataloglar yayınlamaya devam ediyor. BİM ekonomik fiyata alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar yeni indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. İşte haberin detayları…

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Büyükşehir Belediyesi 13 adet arsayı satıyor! Hemen bakın...

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Kızlar mahallesinde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

O ildeki 13 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Kızlar Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı satıyor. İşte Şanlıurfa'daki o arsaların fiyatları...

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

samsun Kızlar Adası turizm Haberi

samsun Kızlar Adası turizm

Samsun'un Terme İlçesi'nde, tarihte kadın savaşçı amazonların yaşadıkları rivayet edilen bölgede, Simenit Gölü'ndeki 'Kızlar Adası' çevresinde su altında bulunan tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor. 7 yıl önce Kültür Ve Turizm Bakanlığı'ndan 2 dalgıcın bölgede çalışma yaptığı, ancak göl zeminindeki balçık tabakanın kalınlığı nedeniyle çalışmanın yarıda kaldığı belirtildi.


Rahat ok atmak için kçük yaştayken bir göğüslerini kestikleri rivayet edilen Amazon kadın savaşçılarının izini sürmek için kentte yeni projeler başlatıldı. Terme İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Şenol Kul, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'nden tekrar yardım isteyeceklerini duyurdu. Başkan Kul, Milattan Önce 8'nci yüzyılda Homeros'un yazdığı İlyada'da bu bölgede Amazonların bulunduğunun belirtildiğini, yine Herodot tarihinde de bu bilgilerin mevcut olduğunu dile...