27 / 05 / 2024

samsun kültür merkezleri

samsun kültür merkezleri

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Atakum ilçesinde yapımı devam eden kültür merkezinin, bu sene yaz aylarında hizmete girmesinin planlandığını açıkladı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

samsun kültür merkezleri Haberi

samsun kültür merkezleri


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Atakum ilçesinde inşaatı devam eden kültür merkezinin son durumu hakkında bilgi verdi. Devlet Su İşleri (DSİ)'nin eski kampında 10 bin metrekare üzerinde inşaatına başlanan kültür merkezinin, Samsun’da bir benzeri olmadığını vurgulayan Çamaş, “600 kişilik tiyatro salonu, 250 kişilik ikinci bir salon ve 150 kişilik toplantı salonuna sahip kültür merkezinin bu yaza doğru hizmete gireceğini düşünüyorum.“ dedi. 


KÜLTÜR MERKEZİ ORMANIN İÇİNDE YER ALIYOR 


Kültür merkezinin Samsun’un bir ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Çamaş, şehir merkezinde yer alan Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü binasının ihtiyaçları bir ölçüde karşıladığını söyledi. Samsun’un tiyatro, kültürel ve sanatsal aktivitelerini toplu olarak yapabileceği bir yere ihtiyacı olduğunu belirten Çamaş, "Bunun için de DSİ'nin eski kampının olduğu 10 bin...