04 / 05 / 2024

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığında son durum

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığında son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının belgelerini açıkladı.

O ilde 72 adet arsa satışta Sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediye Başkanlığı 72 adet taşınmazı satışa çıkardı. Peki satışa sunulan arsaların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun Canik Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı, Merkez Yenimahalle'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığında son durum Haberi

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığında son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının Mahkemeden döndüğünün belgelerini açıkladı. 


VATANDAŞIN KIYMETLİ YERİNİ BAŞKA YERE TAŞIMIŞ 


Turan Çakır'm Kurupelit Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kıymetli arazileri başka yerlere taşıyıp vatandaşı mağdur ettiği, vatandaşın soluğu Mahkemelerde aldığı elimize gelen belgelerden anlaşılmış olup onlarca belki yüzlerce vatandaşın bu şekilde mağdur olduğu da böylece ortaya çıkmıştır. 


KAMU YARARI YOK 


İmar uygıılamalarında vatandaşın değerli arsalarını değersiz bölgelere kamu yararı gerekçe gösterilerek kaydırılmasına Mahkemeden tokat gibi cevap gelmiş ve Bilirkişilerin de Raporu sonucu İmar Planlarının büyük bir kısmı iptal edilmiştir.


YUSUF ZIYA YILMAZ BUNLARI GÖRMÜYOR MU? 


Turan Çakır'ı sürekli Başkan Vekili olarak görevlendiren ve her ziyaretinde yanından arırmayaıı Yusuf Ziya...