28 / 04 / 2024

Samsun Lojistik merkezi projesi

Samsun Lojistik merkezi projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun, lojistik merkezi projesiyle uçacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’de ekonomi denilince akıllara Samsun Lojistik Merkezi gelecek” diye konuştu. 

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

Samsun Lojistik Köy projesi 2017'de tamam!

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, 2011'de hazırlanan “Samsun Lojistik Merkezi Projesi”nin ihalesinin 4 parçadan oluştuğu, proje ihalelerinin 2015 yılında tamamlanıp, projenin 2017 yılına yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Reysaş GYO Gebze'de lojistik merkezi yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Mahallesi 379 Ada 7 Parsel üzerinde lojistik merkezi yaptıracak.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Samsun Lojistik merkezi projesi Haberi

Samsun Lojistik merkezi projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Avrupa Birliği Delegasyonu Lojistik Merkezden Sorumlu üyeleri ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerini Samsun Lojistik Merkezi’nde misafir etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yakın zamanda hayata geçen Samsun Lojistik Merkezi’nde Avrupa Birliği’nden gelen lojistik merkezden sorumlu delegasyon üyeleri ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileriyle bir araya gelerek merkezin değerlendirmesi gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en büyük lojistik merkezlerinden birisinin Samsun’a kazandırılmasının Samsun’la birlikte Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Türkiye’nin yıllardır yükselen kalkınma hamlelerine Samsun’da gerçekleşen bu yatırım büyük katkı sağlayacak. Çok büyük bütçelerle hayata geçen Samsun Lojistik Merkezi Türkiye’nin her yanından...