30 / 04 / 2024

samsun merkez bankası evleri

samsun merkez bankası evleri

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

Merkez Bankası'ndan faiz indirimi!

Para Politikası Kurulu açıklamasından: "Marjinal fonlama oranı yüzde 9'dan yüzde 8,75'e indirilmiş, Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 7,25 ve bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 7,5 düzeyinde sabit tutulmuştur" denildi.

Merkez Bankası faizi düşürdü, gözler bankalarda!

Merkez Bankası'nın faizlerde 175 baz puanlık indirime gitmesine rağmen faiz oranları yüzde 1'in üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bankacılar indirimlerin tüketiciye yansıması için fonlama maliyetinin düşmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Merkez Bankası'nın faiz kararı konut kredilerine ışık olacak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun faiz koridoru üst bandını yüzde 9'a çekmesinin, konut kredi faizlerinde gidilecek indirime ışık olacağına inandıklarını kaydetti.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kredi faizlerine yansımalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) faiz koridorunun üst bandını yüzde 9,50'den 9'a çekmesini son derece olumlu karşıladıklarını bildirdi.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sektöre olumlu yansıyacak!

Uğur Dumankaya, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını yorumladı. İndirimin sektöre olumlu yansıyacağını söyleyen Dumankaya şunları söyledi:

Merkez Bankası faiz oranlarını düşürdü!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, gecelik marjinal fonlama oranını (faiz koridorunun üst bandı) yüzde 9,50'den yüzde 9'a indirdi.

Merkez Bankası tarihinin en dar faiz koridoruna geçebilir!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) faiz indirim sürecini devam ettirmesi ve tüm zamanların en dar faiz koridoruna geçmesi bekleniyor.

Merkez Bankası faiz indirimi için 21 Haziran'da toplanacak!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun 21 Haziran'da yapacağı toplantı merakla bekleniyor.İki ay içinde faizi 1 puan indiren yeni başkan Murat Çetinkaya'nın, bu hafta da üst bantta 0.25 ya da 0.50 puan indirim yapacağı belirtiliyor.

Merkez Bankası tekrar faiz indirimi yapacak mı?

Merkez Bankası, ABD’den gelen olumsuz veriler ile enflasyondaki düşük seyri bu ayki Para Politikası Kurulu toplantısında lehine kullanabilir. Merkez Bankası, yüzde 9.50 olan tepe faizi yüzde 9’a indirebilir..

Merkez Bankası'ndan faiz indirimine devam sinyali!

Ziraat Yatırım Ekonomisti Yılmaz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından (TCMB) faiz indirimlerine devam edileceği ancak bunun hızının artık yavaşlayacağı sinyali aldığını söyledi.

Merkez Bankası'ndan yeni faiz indirimi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, gecelik marjinal fonlama oranını (faiz koridorunun üst bandı) yüzde 10'dan yüzde 9,5'e indirdi.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi konut kredilerine nasıl yansıdı?

Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından gözler konut kredisi faiz oranlarına çevrildi. İndirimin konut kredilerine etkisinin nasıl olacağını Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Koca'ya sorduk.. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Asilhan Arslan: Merkez Bankası’nın faiz indirimi umut ışığı oldu!

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

samsun merkez bankası evleri Haberi

samsun merkez bankası evleri


Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evleri adıyla hizmete açılan 5 evi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin de hazır bulundu. Ziyaretinde çocuklarla bir süre sohbet eden Yıldırım, daha sonra Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve bakıcı annelerden bilgi aldı.


Ziyaret sırasında evleri tek tek gezen Yıldırım, evlerin parke, kapı, pencere, mutfak gibi eskimiş bölümlerinin değiştirilmesinin evlere yeni bir görünüm kazandırdığını söyledi.


4 İLÇEDE 37 ÇOCUK EVİ


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın şu ana kadar çocuklar için uyguladığı en yaygın hizmet modelinin kurum bakımı modeli olduğunu belirten İl Müdürü...