06 / 05 / 2024

Samsun Merkez Gazi 1. Etap toki

Samsun Merkez Gazi 1. Etap toki

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap başvuruları bugün başlayacak. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 132,17 metrekarelik 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede başvuru işlemleri 19 Ekim 2015 tarihinde başlayacak.

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde inşa edilen 297 konut sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Samsun Merkez'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Samsun Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun'da 4 milyon 70 bin TL'ye inşa edilen Gazi Halk Kütüphanesi ilgi odağı!

Samsun'da 14 ayda yeniden inşa edilen ve 4 milyon 70 bin TL'ye mal olan Gazi Halk Kütüphanesi, modern ve ferah yapısı ile ilgi odağı oldu. 

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Samsun'da AVM inşaatı müzeyi çatlattı!

Samsun'un Mecidiye Caddesi'nde devam eden alışveriş merkezi inşaatı Gazi Müzesi'nin yan duvarlarında çatlaklar oluşmasına neden oldu. Müze, demir direklerle ayakta duruyor.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Canik Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı, Merkez Yenimahalle'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

Samsun'da kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milli kurtuluş mücadelesinin ilk adımını attığı Samsun’da 19 Mayıs değerleri, yeni bir kentsel tasarım anlayışı ile yaşatılacak. Başkan Yılmaz, kenti 19 Mayıs değerlerini yaşatacak somut objelerle donatmayı hedefliyor.

Samsun Merkez Gazi 1. Etap toki Haberi

Samsun Merkez Gazi 1. Etap toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Samsun Merkez Gazi 1. Etap ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatta 144 ay vade uygulanıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap başvuruları bugün başlayacak. Daire fiyatı 146 bin 464 TL olarak belirlenen projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Samsun Merkez Gazi TOKİ 1. Etap'ta 864,54 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede konutlar 132,17 metrekare büyüklükte 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin Samsun Merkez şubesi, başvuru işlemleri ise ilgili bankanın tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. 


Satış duyurusu için