07 / 05 / 2024

samsun metrobüs projesi ne oldu

samsun metrobüs projesi ne oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy İlçesi ile şehir merkezi arasında altyapı çalışmaları devam eden Metrobüs projesinin 2015 yılının ilk yarısında biteceğini, ilk seferin de haziran ayında yapılacağını söyledi.

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Ondokuzmayıs sosyal konut projesi... 

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Samsun Müzesi Projesi'nin inşaatı 2019'da bitecek!

Mustafa Yurt, Samsun Müzesi Projesi, Bilim ve Teknoloji Merkezi ile Medikal Cerrahi Aletler Müzesi'nin inşaatı hakkında bilgiler verdi.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Büyükçekmece Silivri hattına metrobüs geliyor!

İlker Gürbüz toplu ulaşım sorununu çözmek için Kadir Topbaş ile yaptıkları görüşmenin detaylarını açıkladı. Büyükçekmece Silivri hattı üzerindeki metrobüs projesine başlandığını belirten Gürbüz, metronun da 2019 projelerine dahil edileceğini söyledi.

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Şirinevler metrobüs istasyonunun üst geçidi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler metrobüs istasyonu yaya üst geçidinde yenileme çalışması yapılacağını duyurdu. Belediye çalışmaları sebebiyle, 22-27 Ağustos tarihlerinde 22.00 ile 06.00 saatleri arası, geçici trafik düzeni kararı alındığını belirtti.

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Gana'ya metrobüs gidiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana'da iş adamlarına seslenerek iki ülke arasında ticaret rotası çizilmesine dikkati çekti. Erdoğan Gana'nın başkenti Akra'da kullanılabilmesi için İstanbul'daki metrobüs projesinin inceleneceğini açıkladı.

Düzce'ye metrobüs geliyor!

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

samsun metrobüs projesi ne oldu Haberi

samsun metrobüs projesi ne oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, inşaatı devam eden tercihli yol çalışmalarıyla ilgili bilge verdi. Deniz dolgusunun tamamlanmak üzere olduğunu böyleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz şunları söyledi:


"Seçimden önce başladığımız hizmetlere doludizgin devam ediyoruz. Birçok projemiz var. Bunlardan bir tanesi de tercihli yol. 2015 yılının Haziran ayına kadar sonuçlarını çok iyi alacağımız, ilk etapta Tekkeköy İlçesi ile şehir merkezi arasında hizmet verecek metrobüs ulaşım sisteminin alt yapısını bitirmek üzereyiz. Seneye yol inşaatını bitireceğiz. Araçlarıyla beraber proje, Haziran 2015’te hizmete girmiş olacak. Şu an bunun omurgasını şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımız Tekkeköy’den bindiği zaman Shell kavşağına, oradan da tramvay ile üniversite kavşağına kadar gidebilecek. Haziran 2015’te de üniversite kavşağı ile Dereköy arasındaki güzergahın inşaatına başlayacağız. Yani önümüzdeki 2- 3 yıl içinde...