02 / 05 / 2024

samsun osb alanı büyütülecekmi

samsun osb alanı büyütülecekmi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un en az 5 milyon metrekare üzerinde bir organize sanayi bölgesine ihtiyacı olduğunu ifade etti...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Samsun Çarşamba'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Samsun ili, Çarşamba ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

samsun osb alanı büyütülecekmi Haberi

samsun osb alanı büyütülecekmi


Türkiye Ticaret Odalar ve Borsalar (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Fuar ve Kongre Merkezi’nin ihalesini yaptıklarını ama kimsenin katılmadığını söyledi.


Samsun TSO ocak ayı olağan meclis toplantısı Davut Altan Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda günden dışı söz alan Meclis Üyesi Hüseyin Kurt, Samsun ticareti ve üretimine katkıda bulunmak, bilgi teknolojilerine yatırım ve Samsun’un 2023 ihracat hedefleri, diğer meclis üyesi Ümit Ayla ise Saathane projesi hakkında görüşlerini sundular.


Daha sonra kürsüye gelen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ocak ayı içersinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Tekkeköy ilçesinde yapımı tamamlanan Fuar ve Kongre Merkezi (FKM) konusuna değinen Murzioğlu, “FKM bitti, teslim aldık. Şu anda korumasını da zor yapıyoruz. Adamlar tuttuk, gece-gündüz...