30 / 04 / 2024

samsun projeleri ne durumda

samsun projeleri ne durumda

Bakanlar Kurulu tarafından 15 Aralık 2013 (bu gün) tarihli resmi gazete yayımlanan Samsun Lojistik Köy Projesi ve Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde bulunan alanın Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi...

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

samsun projeleri ne durumda Haberi

samsun projeleri ne durumda

Samsun ili Tekkeköy İlçesi sınırları içerisinde bulunan alan, Bakanlar Kurulu tarafından 15 Aralık 2013 (bu gün) tarihli resmi gazete 2013/5629 karar sayılı Samsun Lojistik Köy Projesi ve 2013/5630 sayılı kararı ile Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edilerek yayımlandı. 

Konuyla ilgili açıklamayı https://twitter.com/Valiaksoy twitter hesabından Samsun halkıyla paylaşan Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, ''Bakanlar Kurulu tarafından Samsun Lojistik Köy Projesi ve Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edilmiştir. Samsun Lojistik Köy Projesi ve Samsun Fuar ve Kongre Merkezi 15 Aralık 2013 tarihli resmi gazete'de yayımlanmıştır. Samsun halkına hayırlı olsun.'' paylaşımını yaptı.


Denge...