03 / 05 / 2024

samsun saklı cennet

samsun saklı cennet

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta üç konaklama yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Samsun Büyükşehir'den yeni turistik tesis!

Anadolu’nun keşfedilmemiş doğal güzelliklerinden ’Saklı Cennet’ Ayvacık'a yeni turizm tesisi inşa edildi.

Samsun'a 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, saklı cennet Ayvacık ilçesine 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Türkiye dünya turizmi pazarında tanıtılacak!

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken saklı cennet diyarı Türkiye'nin tanıtılması amacıyla birçok çalışma yapılıyor. Biz de turistlerin ve bu güzelliklerin içerisinde yaşayanların mutlaka gezmesi, görmesi ve yapması gerekenleri sizler için derledik.

Samsun Ayvacık Arap turizm yatırımcılarının gözdesi!

Doğal güzellikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük turistik ilçesi 'Saklı Cennet' Ayvacık, Arap turizm yatırımcılarının gözdesi oldu.

Medineli iş adamı Hassan Ashoor Samsun'da 3 konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Medineli işadamı Ayvacık'ta üç konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta üç konaklama yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

İş adamı Hassan Ashoor Samsun'a 3 konaklama yatırımı yapacak!

Medineli iş adamından Ayvacık'a konaklama yatırımı Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un 'Saklı Cennet' unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi

Saklıkent HES projesinin ÇED olumlu kararının yürütmesi durduruldu!

DANIŞTAY 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarında yer alan, önemli bir turizm merkezi ve doğal cennet olarak nitelendirilen Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Samsun Ayvacık'a 8 dev turizm yatırımı yapılacak!

Anadolu'nun doğal güzelliklerinden olan 'Saklı Cennet' Ayvacık, yıllardır beklediği turizm yatırımlarına kavuşuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, panoramik manzarasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Ayvacık'la 8 turizm yatırımı gerçekleşecek.

Kavak'ta turizim için çalışmalar başlayacak!

Saklı cennet meydana çıkarılacak... Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede saklı kalmış pek çok doğal güzelliklerin bulunduğunu, bu güzelliklerin meydana çıkartılması için çalışmalar başlattığını söyledi.

Arabistanlı turizmciler tatil köyü kuracak!

Suudi Arabistanlı turizmci Hassan Ashoor, Samsun'un Ayvacık ilçesinde tatil köyü kuracak. Samsun'un "Saklı Cennet" lakaplı ilçesi Ayvacık, Arap yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Arazi satın alınarak resmi yatırım işlemlerini başlatıldı.

Arabistanlı turizmci Samsun'da tatil köyü kuracak!

Suudi Arabistanlı turizmci Hassan Ashoor, Samsun' un Ayvacık ilçesinde tatil köyü kuracak SAMSUN'un " Saklı Cennet " lakaplı ilçesi Ayvacık, Arap yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı...

samsun saklı cennet Haberi

samsun saklı cennet

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin THY Samsun Bölge Müdürlüğü ile yabancı yatırımcılara yönelik ortaklaşa yürüttüğü uluslararası turizm ve tanıtım gezileri, meyvelerini vermeye başladı. Arap ülkelerinde de gerçekleştirilen tanıtımlar neticesinde Arap yatırımcılar, Saklı Cennet'e yatırım yapmak için birbiriyle yarışıyor. Medineli iş adamı Hassan Ashoor, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ashoor, yatırımları hakkında bilgi verip taleplerini iletti. Ayvacık'tan, ortakları ile birlikte toplamda 21 dönüm arazi satın alan turizmci Hassan Ashoor, konaklamaya yönelik üç proje hazırladı. Ashoor, ilçede 56 dairelik normal konut, 30 dairelik apart otel ve 5 villa yapacak. Arkadaşı olan iş adamı ise 90 dairelik konut inşa edecek. İlçeden iki - üç arsa daha almak isteyen iş adamı Hassan Ashoor, Gürgenyatağı mevkiinde villaların inşaatına başladığını...