19 / 05 / 2024

Samsun Salıpazarı köprü

Samsun Salıpazarı köprü

Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Kurban Bayramı boyunca bedava olacak köprü ve otoyollar hangileri Osmangazi ve Çanakkale ücretsiz mi?

Kurban Bayramı tatili hükümet tarafından 9 gün ilan edildi. Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı. Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlayıp 12 Temmuz Salı günü sona erecek. Ücretsiz olacak güzergahlar kaç gün bedava olacak? İşte ayrıntılar...

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş gerçekleşecek!

Çalışmalarının aralıksız devam ettiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş Salı günü gerçekleşecek. Geçiş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından gerçekleşecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Samsun Belediyesi tarafından Salıpazarı ilçesinde inşaatına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı. 40 yataklı hastanenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Salıpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatının durduğu iddia edildi. Salıpazarı Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi. 

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Samsun Salıpazarı köprü Haberi

Samsun Salıpazarı köprü


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan projeler bir bir tamamlanıyor. Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.


Salıpazarı ilçesinde bulunan Yeşildere üzerine kurulu olan eski köprünün yıkım çalışmalarının ardından yenisinin yapılması çalışmaları tamamlanmak üzere. Gökçeli ve Yavaşbey Mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni köprü hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatacak.

Eski köprünün ulaşımda sorunlara sebep olduğunu ve can güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak önce insan, önce hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yaptığımız köprü projesi aslında eski köprüye ek olarak başlamıştı. Ancak yaptığımız incelemelerde köprünün altında çatlak olduğunu gördük. Can ve mal güvenliği için mevcut köprüyü...