18 / 07 / 2024

Samsun Salıpazarına köprü mü yapılıyor

Samsun Salıpazarına köprü mü yapılıyor

Samsun Salıpazarı ilçesinde olası bir sel durumu için sette ve köprü çalışması yapıldığı bildirildi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaptığı açıklamada, ilçede 2012 yılında bir sel felaketi yaşandığını anımsattı.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında deniz canlılarına duyarlılık!

İki yıl önce yapımına başlanan 1915 Çanakkale Köprüsü projesi, deniz canlılarının yaşamına hassasiyet gösterilerek hayata geçiriliyor.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Çin, Huangmao Denizi’ni aşan üçüncü köprünün inşaatına başladı!

Çin, Huangmao Denizi üzerindeki üçüncü deniz otoyolu köprüsünün yapımına başlandı. Planlanan deniz üzerinde bulunan proje üçüncü deniz otoyolu unvanına sahip.

Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

'Osmangazi Köprüsü satılacak' iddiasına cevap!

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ Üst Yöneticisi Yavuz Batum, Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin dikkat çeken bir cevap verdi. 

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Samsun Belediyesi tarafından Salıpazarı ilçesinde inşaatına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı. 40 yataklı hastanenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

Samsun Salıpazarına köprü mü yapılıyor Haberi

Samsun Salıpazarına köprü mü yapılıyor

Samsun Salıpazarı ilçesinde olası bir sel durumu için sette ve köprü çalışması yapıldığı bildirildi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 2012 yılında bir sel felaketi yaşandığını anımsattı. Bu felaketin önüne geçmek, bir daha böyle talihsizlikler yaşamamak için DSİ ile çeşitli çalışmalar yapmaya başladıklarını dile getiren Akgül, şunları söyledi: "İlçemizin içinden geçen Terme Çayı'nda ıslah ve sette çalışmaları DSİ tarafından ihale edilerek yapımına başlandı. İhaleyi alan yüklenici firma bu doğrultuda çalışmalarına başladı. Bu noktada Terme Çayı'nın her iki tarafına sette yapılarak taşkınları önleme noktasında adımlar atılacak. Biliyorsunuz sel en çok köprülerde meydana gelen tıkanmalardan kaynaklı meyana geliyor. Bu noktada ilçemiz içinde bulunan iki köprü yeniden ihale edilerek, yeni köprüler yapılacak. Bu eski köprüler hem araç trafik...