13 / 05 / 2024

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, herşeye rağmen 2016 yılının konut ve gayrimenkul satışları açından altın bir yıl belirterek "Satışlara yaşandı "dedi.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Beyyenice Mahallesi'nde yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

O ilde 27 adet gayrimenkul satılıyor! 189 bin 744 TL'den başlayan fiyatlarla... 

Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Atakum ilçesinde yer alan 27 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık 2 gayrimenkul!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

İnşaat sektöründe gözler faiz indiriminde!

Geçtiğimiz sene başlatılan faiz kampanyasının rekor getirdiğini belirten Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat sektörünün bir faiz indirimi beklediğini söyledi.

Emlak sektörü destek bekliyor!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gülçiçek, emlak sektörüne de destek sağlanması gerektiğine dikkat çekerek, sektörde yaşanan mağduriyetlere değindi.

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

Samsun Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek yaptığı yazılı açıklamada 2016 yılını değerlendirdi.2016 yılının herşeye rağmen emlak ve gayrimenkul satışlarında altın bir yıl olarak kayıtlara geçtiğini belirten Gülçiçek" Samsun'da 2015 yılında 582 yeni 614 u ikinci el olmak üzere toplam 1196 konut satılmış iken, 2016 aralık itibarıyla 755 yeni toplam 1437 adet konut satışı gerçekleşti. Aralık sonu burakamları ile bu rakam bir miktar daha yukarı çıkması bekleniliyor "dedi. Türkiye'nin 1 milyon 289 bin 320 konut satışıyla 2015'ten rekor kırdığını hatırlatan Gülçiçek" Türkiye 2016 yılında birçok olumsuzluk yaşamasına rağmen konut satışlarında yükseliş ivmesini düşürmedi. Bu durum Türkiye ekonomisinin ne kadar sağlam olduğunun göstergesidir.



2017 yılında da inşaat sektörü yıla damgasını vuracak. Nitekim yılın ilk dokuz ayında Türkiye genelinde 692 bin...