05 / 05 / 2024

Samsun Selahiye Cami

Samsun Selahiye Cami

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ve kısa sürede yeniden restore edilen Selahiye Camii yeniden ibadete açıldı. Cuma namazı öncesinde yapılan Cami açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin da katıldı...

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun Havza Hasanlar Cami'nin temeli atıldı!

Samsun'un Havza ilçesi Şerifali Mahallesi Hasanlar mevkisinde inşa edilecek olan Hasanlar Cami'nin temeli atıldı.

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi bugün!

Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi bugün gerçekleşecek.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yarın ihale edilecek..

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi 19 Haziran'da!

Samsun İlkadım Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.

Samsun'da cami inşaatı çöktü! 3 ölü!

Samsun Atakum'da yapımı süren Yeni Mahalle Kevser Camii inşaatı çöktü. Olay esnasında, 6 işçi ıslak betonun altında kaldı. 3 işçi hayatını kaybetti.

Samsun'a Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi inşa ediliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi'nde inşa edilen cami ve külliyede sona gelindi. Proje, Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi olacak.

Samsun'daki tarihi konaklar restore edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Selahiye Mahallesinde yer alan tarihi konakların restore edileceğini belirterek, “Samsun sokakları eski görüntüsüne kavuşacak” dedi.

Samsun Selahiye'deki tarihi konaklar yenilenecek!

Samsun Selahiye Mahallesi’ndeki tarihi konaklar restore edilecek. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve belediye yetkilileri bölgedeki tarihi yapıları inceledi.

Samsun Selahiye Cami Haberi

Samsun Selahiye Cami


Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ve kısa sürede yeniden restore edilen Selahiye Camii yeniden ibadete açıldı.


Cuma namazı öncesinde yapılan Cami açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Müftüsü Veysel Çakı, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Selahiye Mahallesi cemaati ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN"

Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, caminin yeniden restore edilerek ibadete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Selahiye Camii Samsun'umuzun yıllardır bildiğimiz köklü bir ibadethanesi. Bu ibadethanenin yeniden restore edilerek yeni bir anlayışla ibadete kazandırılması hepimizi çok mutlu etti. Bugün Ramazan arifesinde bu restorasyonu yapan ve bu mabedi bu hale getiren herkesten Allah...