27 / 04 / 2024

samsun shareton oteli

samsun shareton oteli

Samsun'da deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir imar planı hazırlandı....

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Samsun’un artık bir ‘Sheraton’ oteli var!

Tanrıverdi ailesi memleketleri Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Starwood Hotels bünyesindeki Sheraton’u getirdi. 221 odalı otelin önüne kurulacak limanla yakında Samsun’da yat turizmi de başlayacak

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat'ta açılıyor!

Samsun'da yapımı imar mevzuatına aykırı olduğu iddiasıyla tartışmalara neden olan 5 yıldızlı Sheraton Otel 14 Şubatta hizmete giriyor. 150 milyon dolarlık yatırım ile gerçekleştirilen otelin 221 odası bulunuyor.

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat’ta açılıyor!

SAMSUN’da yapımı tartışma konusu olan ve Mimarlar Odası tarafından imar mevzuatına aykırı olduğuiddiasıyla yargıya taşınan 5 yıldızlı Sheraton Oteli, 14 Şubat’ta hizmete açılıyor. 150 milyon dolarlık otelin 221 odası bulunuyor.

Büyük Samsun Oteli yıkıldı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı. Yıkım çalışmaları 20 gün sürdü.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımı tamamlandı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu. Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı...

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımında ilginç metot!

Samsun'da bir otelin yıkımı için iş makineleri, vinç yardımıyla 7 katlı binanın terasına çıkarıldı. Yetkililer, otelin yıkımı sırasında uyguladıkları yöntemin Samsun’da ilk defa denendiğini belirtiyor.

Büyük Samsun Oteli yıkılıyor!

Büyük Samsun Oteli olarak hizmet veren binanın yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce zeminden başladıkları yıkıma, 7 katlı binanın terasına vinç yardımıyla çıkardıkları iş makineleriyle devam ediyor.

Büyük Samsun Oteli'nde yıkım çalışmaları hızlandı!

Büyük Samsun Otel’in yıkım çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı 2. İş makinesini de vinç yardımıyla otelin çatısına çıkartarak işi hızlandırdı. Otelde yıkım devam ediyor.

Büyük Samsun Oteli arazisi düzenlenerek halkın kullanımına açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, hukuki süreci tamamlanıp tahliye edilerek yıkımına başlanan Büyük Samsun Oteli arazisinin düzenlenerek halkın kullanımına açılacağını ifade etti...

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımına başlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, hukuki süreci tamamlanıp tahliye edilerek yıkımına başlanan 5 yıldızlı Büyük Samsun Oteli Panorama Müzesi olacak..

samsun shareton oteli Haberi

samsun shareton oteli


Samsun'un İlkadım ilçesine deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir imar planı hazırlandı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi ortak komisyon Kasım ayı toplantısı, AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakır'ın Meclis Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Samsun'un İlkadım ilçesine deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden 29 katlı Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı teklifi görüşüldü. Mahkeme tarafından iptal edilen 1/1000 ölçekli imar planı değişikliğinde yer alan emsal 2,50 olan yapılaşma hakkının 1.80'e düşürülmesini öngören yeni imar planı değişikliği teklifi, komisyon toplantısında kabul edildi. 


Daha sonra gündem maddeleri arasında yer...