29 / 04 / 2024

Samsun Sheraton Oteli inşaatı son durum

Samsun Sheraton Oteli inşaatı son durum

Samsun Mimarlar Odası’nın ’Şehircilik ve planlama ilkelerine aykırı olduğu, sahilde emsal oluşturarak kötü örnek teşkil edeceği’ gerekçesi ile mahkemeye başvurduğu ve yürütmeyi durdurma kararı aldığı otelin inşaatına yeniden başlandı...

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama toplantısı gerçekleşti!

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

Samsun 2015 İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 02-05 Nisan tarihleri arasında açık olacak 'Samsun İnşaat Fuarı'nın, tanıtım toplantısı 27 Mart Cuma günü Sheraton Otel'de gerçekleşti.

Adana kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Adana’da Sheraton oteli konferans salonunda Adana’nın Kentsel Dönüşüm Sorunu’nun tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıyı 600 kişinin izlemesi, kentsel dönüşüm sorununun Adana için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Adana Modern Şehircilik Ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde yapılması planlanan, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 26 Şubat 2015 tarihinde, Sheraton Oteli’nde, saat 13:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek..

Samsun'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personelime Sheraton Hotel'de bir araya geldi.

Samsun Sheraton yatırımına Cumhurbaşkanı'nın isteğiyle karar verdik!

Tanrıverdi Holding Başkanı Recep Tanrıverdi "Shangri La'dan sonra Samsun'a otel yapmam için benimle görüştüler. O kadar ısrar ettiler ki biz de yatırıma karar verdik" dedi.

Samsun Sheraton Oteli inşaatı son durum Haberi

Samsun Sheraton Oteli inşaatı son durum


SAMSUN Mimarlar Odası’nın ’Şehircilik ve planlama ilkelerine aykırı olduğu, sahilde emsal oluşturarak kötü örnek teşkil edeceği’ gerekçesi ile mahkemeye başvurduğu ve yürütmeyi durdurma kararı aldığı 115 metre yükseklikteki otelin inşaatına yeniden başlandı. Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkanı İshak Memişoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni imar düzenlemesi sonrasında otel inşaatına yeniden başlandığını belirterek, "Bu düzenleme de hukuka uygun değildir. Bu yeni düzenlemeyi de yargıya taşıdık. Sonucu bekliyoruz" dedi.


Samsun İlkadım İlçesi Fener Plajı yanında, Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Müdürlüğü’nün kullandığı kamuya ait arazi Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından turizm alanına çevrilirek 2012 yılında 5 yıldızlı otel inşaatına başlandı. İlk önce 160 metre yükseklikte olan otel binası inşaatı, daha sonra 115 metreye düşürüldü. Mimarlar Odası Samsun Şubesi, otel projesinin imar mevzuatına...