10 / 05 / 2024

Samsun Stadyumu maliyeti

Samsun Stadyumu maliyeti

Samsun'da 334 bin metrekarelik bir alanda yapımı süren 33 bin seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu bugün itibariyle fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 seviyelerinde olan stadyumun proje maliyeti 138 milyon lira.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti ne kadar oldu?

900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi Yapım İşi ihalesinin yatırım maliyetinin 1.5 milyar TL olduğu ileri sürüldü...

Samsun Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Samsun'da eski 19 Mayıs Stadyumu yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi Şubat ayı içerisinde ihaleye çıkacak.

Samsun eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Samsun'da Millet Bahçesi yapılması planlanan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım çalışmaları başladı.

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Projelerin hızlanacağı bilgisini veren Kurum, 19 Mayıs Stadyumu'nun millet bahçesi olacağını açıkladı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ imzasıyla yükselen Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi. 2013'te temeli atılan stat 140 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na büyükşehir dokunuşu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Samsun'da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda inşaat sürüyor!

Samsun’da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı!

UEFA Euro 2020 standartlarına göre yapılan 33 bin 919 kişilik son teknoloji ürünü yeni akıllı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı. Proje Müdürü Halil Çalışkener, statta açıklamalarda bulunarak son gelinen nokta hakkında bilgiler verdi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaptırdığı 19 Mayıs Stadı’nın inşaatında önemli ilerleme kaydedildi. 145 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Samsun'a yakışır bir stat kazandırıyoruz.Stadyum hizmete girdiğinde restoranları, alışveriş merkezi ve localarıyla bir yaşam merkezi haline gelecek" dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı Ağustos ayında Tekkeköy ilçesinde TOKİ'ye yaptırdığı 19 Mayıs Stadyumu'nda sona yaklaştı. PTT 1 'inci Lig takımlarından Samsunspor'un yeni stadının yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı açıklandı.

Samsun Stadyumu maliyeti Haberi

Samsun Stadyumu maliyeti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen UEFA kriterlerindeki stadyumlar Türkiye'nin dört bir köşesinde bir bir yükseliyor. Samsun'da 334 bin metrekarelik bir alanda yapımı süren 33 bin seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu bugün itibariyle fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 seviyelerinde olan stadyumun proje maliyeti 138 milyon lira.


 KILIÇ KONUŞTU 


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı süren stadyumlardaki çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'den Edirne'ye. Trabzon'dan Diyarbakır'a kadar birbirinden farklı bölgelerde stadyum çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, yeni stadyumların Türkiye'nin sportif geleceğine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti. Yeni yapılan stadyumların, sadece daha güzel sahalarda maç oynanması anlamına gelmediğine dikkati çeken Bakan Kılıç, "Türkiye'de, 1994-2002 tarihleri aralığında sadece tek bir stat inşa edildi" dedi. 


YAPIMI DEVAM...